pondělí 22. března 2021

Tvoříme doma Spolu doma / IVA

Kit-opět, stále a pořád Spolu doma :-D

Krásný začátek týdne, v sobotu nám v kalendáři začalo jaro, ale venku to teda zatím tak nevypadá. Ale já pevně doufám a věřím, že už se to pomalu zlomí a počasí se umoudří.

A já mám pro vás dneska opět stránku z kitu. Ale tentokrát jsme se víc rozšoupla a je mnohem barevnější, než ta minulá :-D


Stránku jsem pojala víc jako kapsičkovou.…ten úžasný lazy project life podle Janičky B., kdy si na velkou bílou stránku lepím kartičky, ale nejsem limitovaná rozložením kapes.

Vybírala jsem růžové a bílé kartičky a poskládala jsem je na přeskáčku, aby se pravidelně střídala růžová s bílou. Vytvořila jsem si tím 9 obdélníků.


Jelikož hlavní téma celého kitu je domov a trávení času v něm, vybrala jsem si fotky z nedávného tvoření. Naše volnočasové středisko v zimě uspořádalo úžasnou akci s názvem Bude chumelenice a vyzvalo děti, aby vytvořily vločky, které pak donesly do boxu a zaměstnanci je vylepili do oken. Jelikož to mělo obrovský úspěch a sešlo se 1200 vloček, vymysleli pokračování a na webovky nám přidali poloviny motýlů, které si můžeme vytisknut, dokreslit jim druhou polovinu, vybarvit, vystřihnout a opět donést do motýloboxu. Vytiskla jsem jich rovnou 40 a v průběhu celého dne jsme s holkama malovaly. Všechno jsme si zdokumentovala.


První kartičku jsme si vybrala bílou s nápisem Spolu, původně byla velká, ale já si ji rozřízla na poloviny, aby mi to vycházelo do kompozice. Ručně jsme si dopsala falešnou kaligrafií slovo “tvoříme”.


Fotky jsem nalepila na krajní kartičky pod sebe. A zbylo mi místo uprostřed, kam jsem umístila papírový výsek “DOMA” (ten je sice z únorového kitu, ale já jsme si oba kity sesypala dohromady a tvořila z obou) a vytvořila si tak poslední část nadpisu. Kolem něj jsem ještě nalepila větvičky a kytičky.


Na dolní třetině stránky jsem do prázdného místa vepsala text. A jelikož se celá stránka týká motýlů, tak jsem si jich ještě pár vyřezala z těchto šablon.

Děkuji moc, že jste si našly chvilku času na přečtení a nasávání inspirace. Moc doufám a přeji si, aby už se sluníčko ukázalo v plné síle a začalo to správné jaro. Přeji krásný zbytek dne a….

Tvoření zdar.

Iva

1 komentář:

Pin It button on image hover