čtvrtek 4. března 2021

NAROZENINOVÁ CHALLENGE design teamu


Tak hele. Tentokrát to byla HRAČKA! Né, že jsme chtěly být na ty naše holky nějak hodné (stejně nás nejvíc baví, když se vztekají nad nějakým nemožným zadáním úkolů), ale v naší DESIGN TEAM konverzaci vzniknul jiný a skvělý nápad!

A co že byla ta geniální myšlenka? Vyrobíme stránky PRO VÁS. S vaší fotkou, textem, a našemi zásobami. Uděláme RADOST VÁM. No to se nám nemohlo nelíbit. A tak jsme vyhlásili narozeninovou výzvu pro 12 nejrychlejších, pro které stránku nalepíme. A jestli si říkáš, že tě to minulo - tak tady se sluší říct, že se prostě VYPLATÍ ČÍST NAŠE NEWSLETTERY! Nejenom, že ti tam vždycky ukazujeme to nejnovější a nejkrásnější, ale dozvíš se tam právě takové špeky.

Janička S. nám pro tuto slavnoství příležitost vytvořila dokonce parádní SKETCH. Téma bylo jasné - tvoje narozeniny, tvoje fotka. Emaily dorazily a na ředitelství došlo k rozlosování. A pak už... tvoření! Všechny stránky poputují co nejdříve do svých nových domovů, těšte se.

A JAK TO DOPADLO? 

ANNIE

Ejchuchůůů všechno nejlepší Paperoamo!!! Nemůžu uvěřit, že je za námi další rok. Je čas to pořádně oslavit a jak jinak, než lepením nějaké stránky. 

Já se do toho vrhla opravdu po hlavě. Od Aničky  mi totiž přišla tak nádherná fotka Lucčiny rodinky s roztomilou Miou. A ty barvičky!! Růžové zlato já můžu. No byla jsem tak nadšená, že jsem zapomněla i na báječný skeč od Janinky, ups. Njn jsem to ale rebel. Doufám, že mi tato chybka bude prominuta, pardóóón. Je to panečku pěkná zodpovědnost, uf. Lepení jsem si ale moc užila. Součástí fotky je jedna schovávačka, to aby sis Luci mohla doplnit svůj vlastní journaling. Doufám, že ti stránka udělá radost:-)

Tak ještě jednou vše nej mé milované Paperoamo!!
A nazdravííí!



ALENA

Přišla mi fotka z narozeniny dvou slečen od Katky. Juch, můžu použít růžovou. Trošku jsem upozadila téma Frozen, ale snad nebude vadit. Janička S. nám udělala super sketch a tak jsem se mohla pustit do lepení. Teda nejdřív jsem si fotku protáhla presetem v Lightroomu. Dělám to teď se všemi fotkami a je to fakt super. Za prvé více různorodých fotek se sladí a za druhé, tak nějak mi ty fotky přijdou lepšejší, sjednotí se i více barev na jedné fotce.  

Sketche jsem se tentokrát více či méně držela, ale aplikovala jsem ho na větší a horizontální fotku. Využila jsem papíry z kolekce ALL HEART od Crate paper a pak spoustu věcí z Papero amo dílny. Nakonec jsem všechno postříkala růžovým sprejem. Doufám, že se majitelce bude layout líbit a nebude problém k němu doladit avizovanou PL stránku. 


MIRKA

Papero amo slaví narozeniny a já mám přání jediný... zůstaňte pořád tak báječné, inspirativní, originální, úžasné... ještě aspoň 100 let!  

Na letošní narozeniny holky vymyslely scrapnutí fotek deseti nejrychlejších z vás. Můj los mi padl na Katku a krásnou rodinnou fotku z prvních narozenin jejího chlapečka. Janička S. nám nakreslila suprový sketch (děkujeme!), takže stačilo vybrat papíry a skládat. Květiny jsem vyměnila za vellumové hvězdičky a že je to stránka narozeninová, dovolila jsem si i takovou výstřednost, jakou je chrastítko. Milá Katko, moc doufám, že miluješ duhy stejně jako já a že se ti stránka bude líbit!


LEONA

Holky k narozeninám vymyslely krásnou DT výzvu. Z vybraných fotek od fanynek PA jsme dostaly za úkol vytvořit narozeninovou stránku. Janča S. nám k tomu nachystala supr sketch.  A je to výzva tvořit pro někoho jiného! Přeci jen, když pokazíte něco sobě, tak se až tak nic neděje... Dostala jsem fotku z narozenin od Markéty a nejprve jsem se rozhodovala, zda nedám fotku do černobíla a nebudu zdobit víc barevně. Ale ne, nechala jsem Markétce fotku barevnou a zdobila spíš střídmě. Vybrala jsem kartičky z černobílé kolekce, pár barevně ladících balónků, ozdob a nakonec velkou tyrkysovou abecedu. A vytáhla jsem i šicí stroj a kartičky na dvou místech prošila. Doufám jen, že se bude stránka majitelce líbit.


IVA

Dnešní den je opravdu významný...naše milované Paperoamo slaví narozeniny. A nebyly by to ty pravé narozeniny, kdyby si holky na nás nevymyslely opět nějakou kulišárnu :-D Kdo si pozorně čte newslettery od holek, tak určitě zaznamenal, že kdo bude chtít, může poslat fotku z narozenin a někdo z nás ji pak ,dle předem určeného sketche, scrapne. Nevím, jestli to udělaly holky schválně, ale byla jsem velmi potěšena, když mi v mailu přistála fotka od Guny :-D Nejen že nás spojuje papír, ale i bydliště a vlastně jsme po čase zjistily, že naši manželé se znají. Takže značka ideál. Ale co vám budu povídat, je to hrozná zodpovědnost scrapnout fotku někoho jiného. Měla jsem srdce až v kalhotách, ruce zpocené a velkou trému, jestli se Guně alepsoň trochu bude líbit její stránka. Přece jen...obě máme úplně jiný styl a já si moc přeji, aby se jí aspoň trochu líbila a potěšila ji.



SILVIE

Tak VŠECHNO NEJLEPŠÍ! Našemu milému Paperu, vám všem našim skvělým zákaznicím, milé Šárce, která teda v říjnu slavila 9 let. A všechno nejlepší všem nám, co teď sedíme doma a snažíme si zachovat zdraví a pozitivní mysl.

Výzva scrapovat cizí fotku, ještě na takový atypický formát, byla opravdu výzva. Na předepsaný sketch jsem úplně zapomněla, ale snad mám nějaké těhotenské výjimky a bude mi to odpuštěno. A snad se tato trochu bláznivá a barevná narozeninová stránka bude líbit své majitelce.



JANA B.

Slavíme!!! A jak jinak slavit narozeniny papírového ráje než lepením. No a když je to lepení narozeninové, tak je ta oslava o to víc velkolepá! O co tady jde, už jistě víte, tak jdeme rovnou k té mojí stránce!

Milá Peti, losem mi připadla tvoje fotka a já se zaradovala, protože se tak trochu známe a fotka tvé malé slečny je DOKONALÁ!! Jenže tvořit pro druhého, navíc tvoje projekty jsou parádní, to je závazek! Ale naštěstí nám Jani S. udělala tento parádní sketch a to pak jde hezky od ruky. Vytáhla jsem ještě zbytky jedné starší letní kolekce, kde opravdu byly mořské Panny, pamatuješ si ji? Bylo to myslím Pink Paislee a některé papíry měly holograficke detaily. Když jsem viděla ty úžasné dekorace, připomněly mi rozetky a pár jsem si jich z barevného papíru poskládala. Tímto se omlouvám, projekt díky nim nabyl větších rozměrů a je hodně 3D. Nakonec jsem si vzpomněla na super barevnou sadičku s jednorožci a ten nápis jsem musela použít! Peti, moc doufám, že stránka bude mít u malé slečny úspěch a že se ti vejde do alba.

A tobě, milé Papero amo, krásné narozeniny a velké díky, že jste. Bez vás by byl ten papírový svět mnohem chudší a moc anglický! 



JANA S.

Milé P @ A! Milujeme Vás a přejeme vám ty nejkrásnější narozeniny! Sobě pak přejeme, aby jste oslavily další a další a další, protože jste výrazně obohacujícím prvkem celé české scrap scény a já tedy doufám a vám ze srdce přeji, aby se vám v dohledné době povedlo stát se hráčkami i na širší scéně - co tak Evropa, co? ;) V posledních letech jsem se oprostila od potřeby výhradně Sj (či Čj) a tak vám narozdíl od Jani B přeji, ať je English pro vás nejbližší zdolanou výzvou! Ale každopádně, zůstaňte naše a užívejte si to stejně, jak si to díky vám užíváme my!

Co říct ke své stránce? Děkuji, že jsem dostala ke nalepení tuto krásnou fotku od Marty! Martička tedy poslala 2, ale můj výběr byl zcela jasný - je to krásná fotka s nádhernou kyticí a krásnou a spokojenou dámou na ní, co víc si k scrapnutí přát! Nejdřív jsem sáhla po krásných kytičkách od PA (a že jich mám k ruce opravdu nálož!), ale zjistila jsem, že tu boží kytku na fotce potalčují, tak jsem se rozhodla jinak. Tentokrát jsem sketch celkem otrocky okopírovala, ale místo papírů jsem podkladové čtverce namalovala vodovkami a pár z nich vyšila. Abych dala vyniknout fotce, ozdoby jsou pouze z bílého papíru, nebo z barevného vellumu. Lepení jsem si užila a doufám, že Martě se bude stránka líbit!



ADÉLA

Holky, jste pro mě hvězdy české papírové scény a těším se na každý nový kit i značku, kterou k nám přivezete. Protože nádherných papírů a ozdob mám asi pořád málo. Díky Papero DT jsem poznala spoustu skvělých papírových královen a neustálý zdroj inspirace,

Ať Papero hvězda září a těším se na všechny krásy, kterými nás budete zahrnovat i nadále, protože scrapový způsob meditace je ten nej!



PETRA

Barunčinu práci pravidelně sleduji a její příspěvky v rodině Papero Amo na FB se mi moc líbí. Měla jsem velkou radost, když mi její fotka přistála v mejlu a bylo mi potěšením jí slepit narozeninovou stránku. Fotka je moc pěkná a dokonce se v ní ukrývá malé tajemství! Krásně se k ní hodil kit To jsem já! Doplnila jsem ho jen modrými výseky kytiček z kitu U vody a narozeninová stránka byla na světě. Užijte si dnešní den s námi a třeba si něco pěkného slepte! Všechno nejlepší Papero Amo!



PAVLÍNA

Tak jsme starší o rok a byl to navzdory všemu dobrý rok! My máme totiž hrozné štěstí na lidi. Naše zákaznice... nevěřili byste, kolik nám posíláte milých emailů a jakou nám to dělá radost. To vždycky nakloníme hlavičky na bok a děláme jéééé. A ty vaše vtipné poznámky v objednávkách opravdu milujeme. Třeba: "Já jsem si říkala, nedívej se tam, nedívej se tam! Taky vás rády hodnotíme za výběr materiálu. Když se nám to líbí, tak chválíme: jojo, ta to bude mít krásný! A když si někdo objedná jenom lepidlo nebo kapsy, tak jsme fakt smutné a pošleme fakt krásný dárek, aby se vidělo, o co se přišlo! Nás to prostě baví. 

Pak máme megaštěstí na DesignTeam ženy a grafičky. Někdy nechápeme, kde pořád berou tolik nápadů a obdivujeme je za jejich originalitu a osobitý styl, ke kterému se každá z nich vypracovala. Každá z nich je guru! Díky holky. A díky všem za to vzájemné povzbuzování, které si teď poskytujeme. Těšíme se na další rok. Hlavy jsou plné nápadů.

... a na mě vyšla Sofie a její narozeninová oslava. Sofi je kouzelné dítě, které znám, protože mamka Pavla k nám chodí nakupovat. Pavla je takový "drakobijec". Je pořád v poklusu, nemá nikoho na hlídání, aby mohla na workshop a má fakt málo času na tvoření. Tak jsem ráda, že jí můžu jednu stránku do alba dát hotovou. Pavli, chtěla jsem to víc růžové, protože vím, že Sofi je velká růžovky, ale asi až příště. Mě prostě okouzlila nová kolekce Studio Forty Lets Party, která je stvořená pro fotky dětských oslav. Tak udělej svůj obvyklý nízký průlet naším skladem a dostaneš i pár zbytečků, ať můžeš pokračovat.


ANIČKA

Tak já jsem dostala moji milovanou IRENKU. Velká radost. A taky bylo jasný, že ta stránka musí být... FIALOVÁ. Kdo Irenku zná, tak dobře ví, že tohle je její oblíbená barva. Samozřejmě jsem zjistila, že v našich Papero amo zásobách toho fialového moc není a tak jsem brala všechno, co šlo! Doufám, že si to ta moje holka schová a bude z toho mít potěšení.

24 komentářů:

  1. Milé PA, moc děkuji za tento báječný nápad! Musím říct, že když jste mi napsali, že jsem to stihla mezi nejrychlejšími, tak jsem byla v napětí, která šikovná žena z DT si moji fotku vybere. Adélka mi vyrobila nádherný LO a i jí patří můj velký dík! Krása jako vždy!! Jednorožci jsou pro moji dceru nyní absolutně NEJ, takže až tu stránku uvidí i naživo doma v albu, bude radost ještě jednou taková!!! DĚKUJI!!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost, ze jednorozci udělají radost. 😁❤️

      Vymazat
  2. teda, klobouk dolů, to je paráda. Všechny stránky jsou moc krásné a nepochybuji o tom, že udělají velkou radost. Mně tedy stránka od Jani B. moc potěšila. Díky blogu i Rodině PA mi přijde, že se všechny fakt známe a o to je to všechno takové krásnější, Ach... jsem úplně dojatá. Emma na vás v obchůdku taky vzpomíná a těší se na další návštěvu (snad to bude i letos někdy možné). Nakonec z ní ale vypadlo, že se nejvíc těší na pusinky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky jste skvělé a Aničko, ta stránka pro Irenku je dokonalá!!! Ty by jsi měla scrapovat častěji. 😘

    OdpovědětVymazat
  4. To je taková krása! Jsem mega šťastná, že se mi podařilo poslat fotku včas. Děkuji Jani S. je to perfektní, líbí se mi to moooooooc. Už se těším, až k ní budu vyrábět druhou, i když tak krásná určo nebude. Všechny stránky jsou úžasné, jste nejšikovnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ❤️❤️❤️ Jsem ráda, že se ti líbí! Brzy dorazí 😉

      Vymazat
  5. Ženy, vy jste prostě nejúžasnější z úžasných! Každá jedna stránka je dokonalá a věřím, že všem majitelkám udělá tak stejně ohromnou radost jako ta pro mě od Peti ❤ Úplně jsem to obrečela, jak mě to celé dojalo a rozněžnilo a kochám se a kochám 😊 Děkuji převelice za tento krásný nápad a za úchvatné zpracování 😘

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, já vůbec nevím co napsat? Došla mi slova? Já tu brečím dojetím. Já moc děkuji své zvědavosti, že každý den koukám na blog PA. Copak ty moje holky šikovné, pro nás dneska nalepily? Dokonce jsem včas zaslala i fotečku z oslav svých 55. ANIČKO 😘🥰🥰👍👏 slova DĚKUJI nestačí. To je nádhera, to je krása!!! Stránečku si vystavíme do našeho senioráku / dříve dětský pokoj / na čestné místo.

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, děkuji za úžasný nápad a Ivě za skvělou stránku! Udělala mi fakt velkou radost! To, že někdo tvoří tak, že nejdřív tam dá hodně ozdob a postupně je odebírá, neznamená, že na narozeniny nepřivítá explozi puntíků a květin! Iva to vystihla dokonale! A vůbec, celý DT má skvělé stránky, líbí se mi všechny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní nápad! A všechny stránky jsou dokonalé 😍

    OdpovědětVymazat
  9. děkuju, děkuju, děkujuuuuuuuu, vůbec tu radost a nadšení ani nelze popsat. Po cely rok s tím debilním virem jste pro mě, a asi nejen pro mě, takový můj únik z reality. Děkuji, že pro nás stále něco tvoříte a vymýšlíte.....Nažhavím motory a přiletím i pro nějaký nový kit ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásné práce... Nemůžu se vynadivat ❤je to pohlazení pro oko. Holky jste všechny moc šikovné 👍🏼

    OdpovědětVymazat
  11. Moc děkuji Leonce za krásnou stránku, až teď večer se na ni dívám pořádně. Opravdu moc děkuji, je krááásná :-) je to takové moc milé, takové světýlko v té dnešní divné době... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moooc ráda že se Ti líbí ❤️ děkuji 🙂

      Vymazat
  12. Holky, jste neskutečně šikovné. 😍 Já moc děkuji Alči za krásnou stránku. Mladší je chlapeček,ale já taky velmi ráda používám růžovou. Pro nás je to úžasná vzpomínka. A moc ráda si založím stránku do alba. Děkuji. ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem teda zazdila, vůbec mi to nedošlo, ani kvůli Shark tričku. Ještě, že je tam ta mentolová, ta to vyvažuje🙈. Jsem ráda, že se líbí a ještě jednou se omlouvám❤️

      Vymazat
    2. Vůbec jsi to nezazdila. Je to perfektní. ❤️😉

      Vymazat
  13. Já u toho pořád ochám. Je to nádhera. Annie, moc děkuji za stránku. Těším se až si ji budu moc ošahat a poňuňat. :-D
    Holky, jste úžasné všechny! Popraly jste se s tím. Nedovedu si představit, jak náročné musí být něco tvořit pro jinou scrapduši.
    Super nápad a já jsem ráda, že jsem měla to štěstí a stihla zaslat foto (to jsou ty matky, co tlačí kočár a koukají do mobilu). :-D

    OdpovědětVymazat
  14. DÍKY! DÍKY! DÍKY! a ještě jednou DÍKY! Bláznivá, rozhodně ne podle pravidel....a krásná! To je moje dcera Šárka a přesně taková je i ta boží stránka od TEBE, Silvie!!!:))
    Je to vůbec první stránka, kterou pro nás dělal někdo jiný a nesmírně si to užíváme. Slova nestačí, posílám velkou vzdušnou pusu Tobě i miminku!:) A PA moc díky za moc sympatický způsob, jak oslavit narozeniny:) Všechno nejlepší!!!! Anička

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover