úterý 9. března 2021

První layout z kitu / IVA

 Kit Spolu doma 2 / březen 2021

Osud tomu tak chtěl a já vás tu dnes opět vítám! Tentokrát ale s layoutem z aktuálního kitu. Silvě nestačil jen jeden kit a protože měla pero plné nápadů, vytvořila nám pokračování! Což je super nápad, protože se tak k sobě dokonale hodí a můžeme je krásně kombinovat.

No ale jelikož jsme byla rozjetá a měla jsme v hlavě ty kruhy, tak se to promítlo i do téhle stránky!



Do alba poputuje pro mě velmi významná událost….vypadá to, že od teď už budeme lepit jen ve třech! Jsem hrozně šťastná a pyšná a moc jsme se na tento moment společného tvoření těšila.


Tentokrát jsem si na stránku ale vyřezala i fotku a k ní tři stejně velké kruhy z jednotlivých kartičekUmístila jsem je na stránce pod sebe a doplnila je výseky věnečků.


K hornímu kruhu jsme ještě nalepila cluster z větviček, které jsme si vyřezala na Big shotu. Nadpis jsem si opět složila z více abeced. Ta velká je fakt boží a je z “legendárního” únorového Page kitu roku 2018. Vycházel z kolekce od Vicki Boutin. Pamatujete?


Na prostřední papírový výsek s nápisem “To jsme my”. A protože se mi líbí ty větvičky a “cákance” z výseku, zopakovala jsem tento design i do volných míst na stránce.


Na spodní kruh jsme opět použila shluk vyřezaných větviček. Do dolního pravého rohu jsem umístila už jen štítek s označením toho významného data. I když je kit hodně barevný, tentokrát jsme se nějak držela při zemi :-D Tak uvidíme příště, jestli to víc roztočím. Snad ano.

Děkuji moc a přeji krásné lepení.

Tvoření zdar.

Iva

5 komentářů:

  1. Ivi, je to krásná "větvičková a věnečková " stránka.
    Scrapovací fotka Vašich holčiček je kouzelná. Doufám, že jim to jde tak parádně, jako mamince :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná stránka, jednoduchá a nápaditá. Ivo, každá mamka si přeje, aby se od ní děti něco naučily. Hraní s papírem je do života dobrá škola:) :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka, Ivi🤗. A gratuluju ke společnému tvoření, musí to být super, když holčičky baví to samé ❤️🤗

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi nádherně jemná stránka:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na tohle se těším, až budou obě holky se mnou lepit 😊 krásná stránka 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover