úterý 30. března 2021

Inspirace z alba 6x8 / MIRKA

 Spolu doma 2 / březen 2021

Ahoj holky. Už pozítří nás čeká nový kit, těšíte se? Já už se nemůžu dočkat. Ale dnes mám pro vás ještě poslední inspiraci z toho březnového. Stejně jako ostatní holky, i já jsem kit Spolu doma opět použila na zaznamenání výletu. I na to se totiž hodí víc než perfektně.


Minule jsem si doplňovala loňské album, takže jsem dělala stránku velkou (8,5x11inch), tentokrát jsem si udělala stránky do letošního alba o velikosti 6x8 inch. Na levou stranu jsem si udělala layoutík a na pravou kapsičkovou stránku se dvěma malými kartičkami a jednou velkou.


Původně jsem růžovou vůbec nechtěla použít, no ale jak vidíte, nakonec ji tam mám :) Zkoušela jsem pod fotky dávat snad všechny kartičky z kitu a ta růžová mi tam prostě pasovala nejlíp. Takže co naplat, je tam. A stejně jak Leonka, mám i já pocit, že mě holky na tu růžovou prostě naučí :) Fotky jsem si nakolážovala v Befunky s co nejširším bílým rámečkem, aby byly už z tisku menší než kitové kartičky. A taky abych už nemusela do nich nijak zasahovat a přemýšlet, kterou část mám z fotky odříznout.


Moc se mi na tomto kitu líbí aršík štítkových samolepek. Vůbec to nebylo nějak plánované, ale když to teď počítám, na této dvojstránce jsem jich použila rovnou 9. No a ty srdíčka s nápisem jsou taky perfektní.


A když jsme u toho, tak i ty velké nápisy. Jeden jsem si vybrala k použití na layout. Nemohla jsem se rozhodnout, jestli ho mám dát dolu k fotce, nebo nahoru, pořád jsem to přesouvala z místa na místo a všude to vypadalo fajn. Nakonec je teda nahoře obklopen štítky :)


Na spodní část layoutu jsem použila dvě modré kartičky. U tmavě modré jsem vyřízla skalpelem střed a nalepila na fotku. Světlejší modrou jsem trochu na výšku zkrátila a pak rozřízla asi v jedné třetině, aby po nalepení vznikla malá mezera.


Po nalepení výseků jsem stránku ještě klasicky potečkovala černým fixem. Nemůžu si pomoct, ale asi je to takový můj ,,zlozvyk”. Bez pár cákanců barvou nebo tečkování fixou mám pocit, že mi tam pořád něco chybí. Sama jsem zvědavá, jestli mě to někdy přejde :)

Přeji vám krásné jaro (snad už je ta zima definitivně pryč), načerpejte nové síly z tepla a sluníčka, ať se vám krásně tvoří! A kdyby se vám chtělo, budeme moc rádi, když nám vaše hotové stránky ukážete v naší facebookové rodině.

Mirka

2 komentáře:

Pin It button on image hover