pondělí 28. června 2021

Prima ségry / IVA

 Kit Brácha a ségra / červen 2021

Krásné pondělí, červen a také školní docházka se velice rychle blíží ke svému konci a už se určitě všichni těšíme na prázdniny. Tohle je jedno z nejkrásnějších období v roce, které je zároveň bohaté na spoustu dobrodružství a zážitků, které pak budete s velikou chutí zaznamenávat do svých deníků a alb.


Dneska na mě vyšla poslední inspirace ze sourozeneckého materiálu a dokonce jsem i prudce aktuální, protože jsem si scrapla páteční fotky.

Ten den byl pro holky zlomový a měly poprvé spát u babičky Válkové. Jelikož to byla premiéra, tak tam s nima spal i Jindra. Což pro mě znamenalo jediné :-D…volný večer a scrapování do brzkých ranních hodin, protože jsem nemusela vstávat a NIKDO mě nebudil. Značka ideál a dokonale strávený večer.

Odpoledne jsme na zahradě čekaly na Jindru, než přijede z práce a holky si mezitím spolu hrály, tak jsme si je párkrát cvakla a rovnou tyhle fotky použila na dnešní stránku.

Teda vlastně budou stránky 2.

Ta první je super jednoduchá. Vytiskla jsem si fotku ve formátu A4, což zabere skoro celou plochu 9x12 palců, a proto zdobení je opravdu jen decentní.

Vpravo nahoru jsme umístila shluk papírových výseků. Některé jsem lepila na klasickou oboustranku a jiné na 3D pásku, aby víc vynikly.

Diagonálně vlevo dolů jsem umístila nadpis. Ten jsme poskládala z velké vyřezávací abecedy a výseku “moje”. Černá písmenka jsme si opět dozdobila bílou gelovkou od Sakury.

Na druhý layout jsme si vytiskla 2 menší fotky a stránku si rozdělila na pomyslné třetiny.

Nahoru do první třetiny jsme umístila nadpis, který jsem nakombinovala úplně stejně, jako ten předešlý…opět vyřezaná písmena, tentokrát ale z tyrkysového papíru s dřevěným designem a k tomu papírový výsek “prima”. Pod nadpis jsem ještě nalepila barevné oválné výseky a větvičky. Druhou třetinu zabírá journaling.

A poslední část stránky patří oněm zmíněným fotkám. Ty jsem podlepila “dřevěným” modrým papírem. Pak už jsme jen pod jednu fotku nalepila papírový půlkruhový výsek a bylo hotovo.

Tak tímto bych chtěla uzavřít inspirace s touto krásou (na blogu najdete všechny příspěvky pod štítkem Brácha a ségra) a už se všichni těšíme a netrpělivě vyhlížíme červencový kit, který bude jistě parádní.

Přeji vám krásný týden, ten nejlepší závěr poněkud divokého a netradičního školního roku a nejúžasnější start prázdnin a času dovolených.

Tvoření zdar.

Iva

2 komentáře:

  1. Krásné stránky, Ivi! Tento kit byl na tebe asi méně zdobný, ale ty si vždy umíš poradit! Tvá koťátka jsou tak krásná, že jsou - spolu s maminčiným talentem - vždy zárukou nádherného výsledku!

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi ty nápisy !!! Ty jsou teda parádní ❤️, úžasné !

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover