úterý 15. června 2021

Stránka inspirovaná cizinou / PETRA

 kit Brácha a ségra / červen 2021

Krásný den všem! Kit sourozenci už jste jistě všichni stihli zaregistrovat. Holky už pro vás nachystaly spoustu krásných inspirací, dnes je řada na mně.


Jako každá scrapžena, i já se nechávám občas inspirovat zahraničními celebritami, a tak vlastně vznikla i tato stránka. Ta totiž vznikla liftnutím krásného layoutu Sonji Voight.



Celou stránku jsem si pomyslně rozdělila na tři takové shluky a na místech, kde měly později vzniknout, jsem udělala pár cákanců tuší.

První shluk tvoří část vystřižená ze vzorované čtvrtky. Obstřihla jsem ji do tvaru šipky a přišila na podkladovou bílou. Na ni jsem potom postupně skládala fotky a ozdoby. Jednu fotku jsem nechala menší, ale za to podlepenou 3D páskou pro trochu prostorového efektu.

Tenhle výsek z kitu opravdu nemá chybu. U nás tenhle výrok teda platí stoprocentně. Kromě něj jsem přidala i listy vystřižené ze čtvrtky číslo 2.

Druhý shluk. Opět zde jako podklad slouží vzorovaný papír, tentokrát střižený do tvaru ,,ala konec šipky“ nebo jak bych to nazvala. Tu žárovku jsem tam musela napasovat, protože ta se mi líbí moc. Pod ni jsem ještě zasunula výsek a kus bílé nitě, která se mi válela na stole… 

Vrchní shluk tvoří pruhy. Ty dva tenké proužky jsou odstřihnuté z pásku, kam se píše název papíru a kolekce. Šití na stroji jsem ozvláštnila tím, že jsem asi v jedné třetině přepnula na jiný steh.




Pochlubte se i vy, co jste vyrobili z tohoto krásného kitu! Třeba na IG s hashtagem #paperoamo nebo na FB skupince. Hezký zbytek dne!

1 komentář:

  1. To je nádherný, Peti ☺️ Líbí se mi moc liftovaná i liftnutá stránka. A tu žárovku mám už taky nachhystanou, jen vymyslet, kam ji dám ☺️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover