pondělí 21. června 2021

Stránka a harmonikové minialbum / PETRA

 Kit Brácha a ségra / červen 2021

Krásné pondělní ráno vám přeji! Dnes jsem tu pro vás s další várkou inspirace. Tentokrát to bude jedna stránka a jedno velmi rychlé minialbum, pojďme na to!


Ze všech papírů z kitu se mi nejvíc líbil ten s rámečky. Že ho rozstříhám jsem věděla hned, jakmile jsem ho uviděla… I když je pravda, že super vypadá i v celku, jak jste mohli vidět v inspiraci od Adélky TADY.

Celou stránku jsem si pomyslně rozdělila na tři části.

Do vrchní části jsem přilepila dva pruhy papírů a každý jsem prošila jiným typem stehu. Přidala jsem pár kaněk tuší a nalepila výsek.

Uprostřed jsem také udělala pár kapek a potom jsem skládala rámečky, vystřižené z již zmiňované čtvrtky. Jednu velkou fotku holek jsem rozpůlila a každou polovinu vložila do jednoho z rámečků.

Celkem dlouho jsem přemýšlela, který z výseků dám do třetího rámečku. Nakonec vyhrála ta největší větvička, která v kitu byla. Jen jsem ji doplnila o stužku. Použila jsem i krásnou abecedu. Trampína, tak říká naše Lucinka trampolíně.

Do spodní části jsem tentokrát připevnila ne dva, ale tři pruhy z různých vzorovaných papírů. Doplnila jsem kaňky a výseky a bylo hotovo.

Tohle minialbum je vlastně hodně podobné tomu, co vám ukázala minulý týden Adélka TADY. Rozdíl je takový, že jsem ho nevytvořila z jednoho papíru, nýbrž ze dvou k sobě přišitých pruhů. Velikostně jsou stejné, 10cm x 8cm.

Základ alba tedy tvoří dva pruhy o velikosti 30,5cm x 10cm, které jsem narýhovala po 8cm. Ty části, které vyšly menší (6,5cm), jsem nechala zvenku alba. Uprostřed jsem pruhy sešila k sobě tak, že mi vznikla kapsa.



Na první (krátkou) stranu alba jsem nalepila rámeček s fotkou.

Do alba jsem vkládala fotky našich cácorek z poslední doby. Zdobila jsem jen střídmě.



Tady je vidět kapsa, která vznikla při sešití dvou částí alba do jednoho. Než jsem papíry vložila do stroje, zastřihla jsem si ještě půlkruh, aby se fotky lépe vytahovaly.

Fotky z trampolíny jsou prostě TOP!

Na nápisy jsem používala abecedu.

Na dvě místa v albu jsem dovnitř přišila vždy dva rámečky, které jsem vystřihla ze čtvrtky spolu.

A zdobila jsem také vystřiženými listy z jednoho z papírů.

To už je pro dnešek vše. Mějte krásný týden!

3 komentáře:

  1. Peti, nádhera a to ňuňavé minialbicko 😍 Já si snad taky musím nějaké takové udělat pro radost 🤗

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, Peti! To albíčko je rozkošné!❤️ A holky jsou tedy k sežrání 😉😍

    OdpovědětVymazat
  3. Holčičky jsou nádherné a to tvoje šití papíru naprosto boží! 😍😍😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover