pátek 25. června 2021

Časosběrná stránka / ANNIE

Kit Brácha a ségra / červen 2021

Ahoj, opět je tu konec týdne a před námi víkend plný sluníčka. Pojď se se mnou naladit na letní pohodičku se Sourozeneckým kitem. 


Poslední dobou se to tu hemží sourozeneckými albíčky a stránkami, a holky teda jedou bomby. Já se kochám a vše si ukládám, abych pak mohla použít jejich super vychytávky, až ukrojím chvilku, a taky si jedno mini slepím. Dnes ti naopak ukážu, že i s tímto kitem se dá slepit ne-sourozenecká stránka : )

Minulý víkend jsme po dlouhé době strávili na chatě u vody a byla to paráda. Můj hlavní fotograf (u nás fotí hlavně můj muž) udělal pár „časovek“. Stejné místo, jiná část dne. Trošku mi to připomnělo projekt Day in the life od Ali Edwards. Zkusila jsem teda minimalistickou verzi a slepila stránku.

Štěrk (jak tomu místní u nás říkají) je srdcovka a můj muž tam strávil velkou část svého dětství. Naše děti to místo taky milují a molo je teď nejvíc, protože máme toho vášnivého rybáře, že ano. No opaluje se na něm taky skvěle.

Na stránku jsem použila papír s odstíny modré, ladil mi nejvíc k fotkám a tvoří rám. Bílou čtvrtku jsem obšila prapodivným stehem, který mi připomíná rybářskou síť. Šití trvalo docela dlouho, ale výsledek je super.

Ze všech fotek jsem vybrala tři a ty vždy podložila kousky barevných papírů z kitu. Opět jsem sem tam prošila, ale už jen jednoduchým stehem.

Ke každé fotce jsem přidala pásek s textem. Jednou česky, jednou anglicky, střídání mi nevadí. Dvě fráze jsou přímo z kitu. Jak to máš ty?

Zdobení jen decentní, trocha roští, kamínků a vystřihnutých listů, sponka. Jen tak ozvláštnit každou z fotek a vybalancovat stránku.

Nadpis jsem vytáhla ze zásob a přilepila glosíkem. Konečně jsem si vyzkoušela nový úlovek z obchůdku, razítka od Florigeles. Na detaily jsou fakt super. Nakonec jsem vytáhla hoodně stará razítka kalendáře z dílny PA , kde jsou i malinké čísílka, a natiskla čas.

Za tuto stránku jsem moc ráda, ještě k ní přibude jedna PLková a určitě delší journaling, protože toto místo si to zaslouží. Ještě, že u nás doma máme někoho, kdo fotí… Ne, že bych neměla fotek plný mobil, ale tak nějak ty důležité momenty má v hledáčku spíš Robert. A jak je to u tebe? Fotíš ty nebo to raději přenecháš jiným?

3 komentáře:

  1. Krásné fotky na perfektní stránce! 😍 Skvělý nápad, Ani ❤️ Já jsem také ráda, že Michal fotí, i když už se mi sem tam také nějaká lepší povede 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, super nápad a krásné zpracování. Moc tleskám, Ani ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou opravdu famózní a nepotřebuji žádné extra zdobení , miluji tyhle fotky !!! Máš to moc pěkné !!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover