pondělí 14. června 2021

Stránka inspirovaná design teamem / IVA

Kit Brácha a ségra / červen 2021

Krásný začátek nového týdne! Tento měsíc na mě vyšlo první kolo inspirace z kitu skoro naposled a musím říct, že pro mě bylo trochu těžší něco vymyslet :-D Už jsem byla ovlivněná tou krásou od holek, co už nám představily. Proto jsem si od každé něco “vypůjčila”.


U Annie se mi moc líbilo použití velké fotky, proto jsme si vytiskla fotku ve velikosti A5. A díky barevnosti kitu jsem si fotku vytiskla černobíle. K tomu mě inspirovala Mirka. A byl to pro mě takový jeden velký AHA moment, protože vždycky tisknu barevné fotky.


Jako podkladový papír jsem si vybrala čtvrtku s chevronovým vzorem, stejně tak jako Leona ve svém Happy planneruNa ní jsem zešikma nalepila menší bílý obdélník, aby mi fotka i zdobení víc vynikly.

Jelikož pracuji s formátem 9x12, což je trošku větší A4, tak fotka ve formátu A5 zabrala celkem dost místa.


Do pravého horního roku jsem se rozhodla použít jako hlavní zdobící prvek kruhový výsek o celoživotních kamarádech. Kolem něj jsem rozmístila další dva výseky, větvičku a z frázového aršíku jsme si vybrala ty texty, které se mi ho hodily k fotce. Ty si pokaždé lepím na zvláštní papír, vystřihnu a pak si je teprve lepím na stránku. Můžu si s tím libovolně hýbat a pokud chci nějaký text zvednout, přesně jako tady, podlepím ho pěnovkou.


Na pěnovku jsme si nalepila i výsek “miláčci”. Moc se mi líbí, jak Lucka na některé “kruhové” výseky použila tečkovaný design a já ho okopírovala i na některý místa na stránce.


Další takový shluk ozdob jsem nalepila naproti do levého dolního rohu.


Pravý dolní roh patří datumu a ten jsem narazítkovala na vyřezaný výsek z Big Shotu. Tak ve finále jsem stránku sfoukla velice rychle, až jsme byla sama překvapená. Kit je pravdu krásný a tvoření je jedna velká radost a jízda!

Tvoření Zdar.

Iva

4 komentáře:

Pin It button on image hover