čtvrtek 10. června 2021

Sourozenci v Happy Planneru / LEONA

 kit Brácha a ségra / červen 2021

Ahoj! Dnes vám ukážu další inspiraci ze sourozeneckého kitu. Holky už toho stihly ukázat spoustu krásného. Nejšikovnější Jany tady a tu, nádhera od Adélky  a Mirky.

A já jsem zde opět s týdnem v mém letošním Big Happy Planneru. A je to trošku jiný týden, víc nediářový. No však se pojďte podívat.


To bylo tak. Sourozeneckých fotek mám mraky, do sesterského i bráchovského alba. Ale při třídění fotek jsem narazila na březnový týden, ze kterého mám přesně čtyři fotky a na všech spolu ti mí kluci! Rozhodně znamení.

Začala jsem tiskem fotek, když jsou jen 4, tak to chtělo větší velikost, než je diářové okýnko. Rozhodla jsem se je vytisknout dvě na výšku na 10x15. A k tomu mi hned pasoval jeden kitový papír, který jsem rozřezala na proužky.

Dvě fotky vlevo a dvě fotky vpravo. K tomu jsem na střídačku nalepila proužky papíru a začala zdobit.

Potřebovala jsem hlavně přelepit zbývající dny v týdnu, které vykukovaly. A na ty jsem použila proužky vystřihnuté z konců papíru (taky tyto zbytky používáte?)

Dále jsem vybrala větší nápisy sourozenci, miláčci a moji.

A dozdobila jsem je kruhovými výseky s nápisy a dalšími ozdobami, větvičky, kolečky.

Použila jsem i pár samolepek s nápisy a nakonec jsem jen přece označila týden, ke kterému se fotky vážou, a to malou meruňkovou abecedou z kitu.

A co vy? Máte kit doma? Pokud už z něj tvoříte, určitě se nezapomeňte pochlubit v naší facebokové skupině Rodina PA. Nebo na instagramu, pokud máte.

Užívejte krásného počasí, a budu se těšit zanedlouho opět tady na blogu!

Leona

2 komentáře:

  1. To je ale perfektní využití chevronové čtvrtky, Leonko 😍 skvěle jsi to vymyslela, vypadá to takhle parádně 🤗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover