čtvrtek 3. června 2021

Velká fotka pro bráchu a ségru / ANNIE

 Kit Brácha a ségra / červen 2021

A je to tady, zbrusu nový sourozenecký kit dnes v hlavní roli!!! Krása, krása, krása, nádherné papíry od Florileges a boží české výseky a nálepky od Lucky, hned jsem si musela slepit jednu stránku. Pojď se podívat, jak to dopadlo. Tentokrát to bylo šup, šup.


O tom, koho budu scrapovat tentokrát, nebylo pochyb. Sourozenecká stránka byla jasná. Probrala jsem fotky a vybrala jednu z minulého jarního focení s tetou Kiki. Krásně mi ladila barevně s kitem a nemusela jsem ji už nijak upravovat. Tím, že byla focená na zrcadlovku, jsem si mohla dovolit si ji vytisknou na A4. Brácha a ségra potřebují přece velkou fotku. Tiskla jsem doma na tiskárně EPSON L130. Docela stařičká tiskárna, ale s kvalitními fotopapíry to jde. Články o tisknutí fotek najdeš na blogu spoustu (třeba TADY). Je to věčné téma. Já používám na Project Life tiskárnu Canon Selphy, ale ty větší formáty tisknu právě přes EPSON. Btw. Moc díky Luci za tip na papír, fakt je super.

Celé stránce vévodí fotka. Chtěla jsem, aby měli Zuzka s Honzíkem jednu stránku, která bude vystihovat právě sourozenecké téma, prostě jen oni dva a jejich příběh.

Jako podklad jsem si vybrala čtvrtku s parketami. Naprosto mě uchvátily výseky, ale který si vybrat? Použila jsem všechny tři a spolu s lístky vytvořila shluk, který je vlastně jediné větší zdobení na stránce. Chtěla jsem, aby hlavní roli hrála fotka.

Přidala jsem ještě sem tam nitku, a taky si po delší době vyzkoušela práci s glosíkem. Je to celkem jednoduché, ale chce to čas na zaschnutí. Vytvořila jsem si kapičky rosy přímo na fotku. Tyto drobné detaily stránku pěkně obzvláštní.

A do levého rožku přichytila větvičku sešívačkou.

Měla jsem v plánu nechat stránku jen tak, nakonec jsem ještě přidala journaling vytisklý na vellum a oboustranku schovala pod nálepku brácha a ségra. Trošku mě zlobil inkoust, tak asi ještě přetisknu znovu. (A to jsem tiskla asi na 5 krát:-)

Dneska takto jednoduše. Do kitu jsem se zamilovala! Moc se těším na tvé sourozenecké projekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover