úterý 22. června 2021

Stránka se čtverečky / MIRKA

 Kit Brácha a ségra / červen 2021

Zdravím všechny milovnice papíru! Dnes mám pro vás další stránku ze sourozeneckého kitu. Na paškál jsem si tentokrát vzala chevronový papír ale stříhala jsem i listy z další čtvrtky a další meruňkovou čtvrtku jsem použila jako podklad.


Původně to měla být stránka do letošního 6x8 alba (mimochodem, viděli jste to novinkové srdíčkové od Mintopie? To je láska na první pohled!) Když mám nápad na novou stránku a zrovna mám čas, hned ho realizuju. Někdy by bylo ale lepší si to nechat trošku promyslet a držet se pravidla 2 krát měř, jednou řež. Já neměřila a nepřemýšlela a z malé stránky mi po neplánovaných úpravách vznikla stránka velká 8,5 x 11 inch.


K mému 6x8 albu jsem si samozřejmě dokoupila i plastové kapsy a také tuto sadu kapes, ze které jsem chtěla použít tu prostřední se 3x4 čtvercemi. Fakt krásně pasovala na tu chevronovou čtvrtku, to jsem si přikládáním zkoušela několikrát. Jenže mi nedošlo, že musím počítat i s mezerami a rozřezat si čtverce s o něco menšími rozměry. Hlavně na výšku teda. Jasně, šlo by to malinko seříznout, jen mi trochu vadilo, že by mi pak nenavazoval ten chevronový vzor. Teď zpětně si myslím, že by to nevadilo. Jsem prostě zmatkař, přiznávám. Aspoň budu na to myslet příště. Snad :)

Místo abych čtverce strkala do kapes, nalepila jsem je tedy na bílý papír a mezery prošila na stroji šedou nití. Některé jednotlivé čtverečky pak doplnila fotkami a výseky a vystříhala jsem si z listové čtvrtky pár listů různých barev na doplnění, protože mi tam ještě něco chybělo.

Nakonec jsem všechno podlepila tou šmouhatou meruňkovou čtvrtkou a bylo hotovo. Stránka je velice jednoduchá, ale díky výraznému vzoru mi to takto přijde akorát.

Co vy? Máte už nějaké hotové stránky z tohoto kitu? Mějte se krásně, užívejte léta a najděte si taky chvilku na tvoření, když to půjde ;)

Mirka

2 komentáře:

  1. Miri super nápad s chevronom! 😍 Krásne si to o zdobila, tak akurát! Radosť pozerať! ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover