středa 9. června 2021

Sourozenecká stránka šejdrem / JANA S.

 kit Brácha a ségra / červen 2021

Jani B napsala o tomto kitu: “to je úplně pro Sadlonku, tohle“. Nemýlila se. Samozřejmě, že jsem nadšená. Jemné barvy a vzory a sourozenecké téma! Věděla jsem, že lehce najdu fotky na stránky. Můj jediný problém spočíval ve výběru správné čtvrtky, protože jsou všechny tak krásné a inspirativní!


Vytiskla jsem si fotku, kterou jsem měla vybranou z jednoho běžného odpoledne, kdy se nedělo nic extra a tak nebylo moc o čem psát, ale děti se na ní tváří vesele a trochu poťouchle, a opravdu moc jsem jí chtěla do alba dát. Lucčin kit mě ale nakonec přiměl k tomu, že jsem sepsala docela dlouhou úvahu o stavu jejich současného vztahu.

Fotka byla hodně barevná, a tak jsem si po chvíli váhání vybrala jednobarevnou ombré čtvrtku. Ale jako obvykle, je všechno nakonec trochu jinak. Po uříznutí na velikost 9x12 jsem čtvrtku otočila na druhou stranu s proužky a už se k původnímu plánu nevrátila ...

Text jsem vytiskla na bílý papír a pak z něj uřízla pruh tak, aby překryl jeden s pruhů vzorované čtvrtky. Jako nadpis jsem si vybrala krásný velký nápis „miláčci“.

Přiložila jsem fotku a nápis a už jsem skoro měla pocit, že je stránka hotová. To by mě ale zas tak úplně nebavilo. Navíc, Luci ke kitu opět přihodila krásné proužky s frázemi, takže jsem jich pár nalepila kolem. A trošku jsem zopakovala trik Adélky – vyšívala jsem. Když tento kit se k tomu nabízí!

K doladění jsem vytáhla ještě výseky, ale žádný z nich mi úplně neseděl do kompozice. Zachránila to má sbírka šablon. Řekla jsem si, že Floriléges bude sedět nejlépe a vytáhla jsem šablony stejné firmy, které jsem před pár měsíci ulovila u holek. Nechala jsem je bílé – i tak je díky proužkům na stránce hodně prvků.

Celá stránka je nakonec dost šejdrem, ale já jsem spokojená.

Doufám, že už s kitem také tvoříte. Jde to s ním báječně, tak ho vytáhněte a pak se pochlubte. Těším se moc!

Jana

3 komentáře:

  1. Jani, jedným slovom dokonalosť 😍 Akože dať všetko na šikmo by ma nikdy nenapadlo a pritom to je taká krása 🤗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover