středa 1. září 2021

Podzimní procházka s kitem / ANNIE

 Kit Škola volá / září 2021

Krásnou středu všem! Opravdu povedený kit je plný tlumených zemitých barviček a nechybí ani hořčicová. Opět jsem se na něj těšila jak malá a jsem z něj nadšená.


Pro dnešek ti ukážu dvojstranu z mého Plka (project life). A protože na ty pravé podzimní fotky letošního roku si musím ještě počkat, sáhla jsem po těch z minulého října a dohnala tak část mých restů.

Tu podzimní neděli jsme se vypravili na každoroční prochajdu na hrad Buchlov a kostelík Barborku. Bylo pošmourno, ale i tak jsme si výlet užili. Jako titulku jsem použila kartičku s linkami a přikryla ji vellumemz kolekce Or saison od Floriléges. Tenkrát jsem si ji u holek vzala celou i s razítky a nelituju. K podzimnímu kitu ladí neskutečně.

Velkým pomocníkem jsou pro mě při tvoření i malé abecedy. Vždycky vybírám dvě až tři, které se mi hodí ke kitu. Už jich doma mám pěknou sbírku.

Celý layout vznikl podle jedné kartičky z kitu „kaštany“. Když jsem ten nadpis viděla, hned se mi vybavila tato prochajda a právě kaštany, které jsme s dětmi cestou sbírali a tvořili pak strašidýlka. Z kartičky pak nakonec moc nezbylo, protože jsem si do ní střihla, ale někdy to prostě jinak nejde. A ty se neboj a klidně střihni. Je to lepší, než aby ti kartička zůstala v šuplíku s tím, že si ji pošetříš na potom.

Druhá strana se nese v podobném duchu, opět mini abecedy, vellum a tentokrát i výseky z kitu.

Super kartička se třemi okýnky musela jít taky do kapsy a jelikož se mi nehodil popisek, nebylo nic jednoduššího než jej přelepit jiným.

Na začátku jsem si nachystala i Big shot a šablonky, že budu vyřezávat roští, ale nakonec zvítězila jednoduchost, a taky super výseky listů z kitu.

Asi se budu opakovat, ale opět kit, který je naprosto intuitivní a jde to s ním jako po másle. Jsem moc ráda, že tentokrát obsahuje i nálepky se školní tématikou. Zuzanka je letos prvňáček a já doufám, že se mi dnes podaří pořídit nějakou obstojnou fotku, kterou pak nalepím do alba právě s tímto kitem.

Tak tfuj tfuj všem, kteří dnes začínají něco nového! Hlavně pravou!

1 komentář:

  1. Aničko, to je prostě něžná nádhera! Boží fotky a skvělé stránky. Totálně me dostala kartička s kaštany - ty fotky jsou absolutní špica a na hnědé kartičce vypadají báječně! Jednička s hvězdičkou! A na Zuzančinu stránku se už moc těším! ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover