středa 22. září 2021

Pořádná podzimní divočina / IVA

 kit Škola volá / září 2021

Zdravím všechny papírové nadšence, dneska mám pro vás druhou inspiraci ze zářijového kitu. Minule jsem po delší době lepila “kapsičkovou” stránku, tak tentokrát do alba poputuje klasický layout. Mimochodem tento citát je fakt super, asi si ho dám na nástěnku do pracovny, abych ho měla stále na očích.


Mezi fotkami z minulého podzimu jsem ještě našla jednu ze zahrady se spadaným listím. Dokonce mi i barevně celkem ladila, což se většinou nedaří :-D Ale naučila jsme se to neřešit, jinak bych měla album plný černobílých fotek. Podklad stránky jsme vytvořila poskládáním barevných kartiček. Některé kartičky jsou v originální velikosti a jiné jsou podle potřeby seříznuté, aby se mi vešly na stránku.

Fotka spadaného listí mě inspirovala ke zdobení a něco podobného jsme si chtěla poskládat z výseků. Z aršíků jsem si vyloupala všechny listy, ale jelikož nejsem minimalista, bylo to pro mě málo. Tak přišel na řadu Big Shot a vyřezávací šablony listů a různých větviček: Mimo jiné jsem vyzkoušela nové od Alexandry Renke, které jsem u holek ukořistila a taky šablony od Mintopie z kolekce Pétalos.

Z té hromady výseků jsme vytvořila dva shluky: Jeden menší vlevo nahoře, ke kterému jsme nalepila na výšku ještě frázový výsek “je tu podzim”.

Ten druhý větší shluk je vpravo dole. Chtěla jsem na stránku ještě dostat “výšku”, tak jsem sáhla po chipboardech. Při prohrabování zásob mi do oka padly tyhle malé lístečky. A mimojiné jsme našla i tento “štítek”, na který jsem nalepila průhlednou textovou samolepku.

Úplně dolů vpravo jsme ještě přilepila výsek s textem a pod něj umístila nějaké větvičky.

No opět jsem se nedržela při zemi a vznikla mi pořádná barevná divočina:-D Krásný den a tvoření zdar. 

Iva

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover