pátek 3. září 2021

Univerzálnost kitů / ALENA

 Kit Naše léto / červenec 2021

S novým měsícem přišel nový kit, ale ten já vám dneska neukážu, tak rychlá nejsem. Mám tu dvě stránky z kitu Naše léto. Sice to vůbec nejsou fotky letní, ale kit je to univerzální, takže jsem ladila spíš podle barev než podle tématu.


První fotka v sešitu Storyline chapters je naše snídaně. Myslím, že nyní už se tyhle fotky v našem rodinném albu tolik objevovat nebudou. Pojďme si to ještě užít.

Kompozice není nijak složitá, velkou kartičku jsem řízla uhlopříčně a podložila fotku jednou malou kartičkou. Toť vše. Aby papíry vynikly, obtáhla jsem je linerem. Nápis jsem složila dohromady z výseků, frázových samolepek a malé červené abecedy, pak už layout jen dozdobila.

Druhá stránka je už s miminem. Ale ne naším. Jen rodinným. Shodou okolností má ta naše cácora o tři měsíce staršího bratrance. A první setkání s ním si žádalo uchování v albu. Pyšný strýc si poprvé v životě pochoval miminko, aby si natrénoval, jaké to bude s tím vlastním o pár měsíců později.

I když se jedná o kluka, tak červená košile nabádala ladit vše do červena. Miminko to snese. Hodila se kartička s nápisem rodina, na kterou jsem nalepila novopečené rodiče se svým uzlíčkem.

Pak už jen přidat pár výseků a samolepek a stránka je plná. To oceňuji na sešitech nejvíc. Menší formát se rychle zaplní. Stačí větší fotka nebo pár menších. Potom co je „systematicky“ rozmístíte, už nezbývá moc prostoru na nějaké velké čarování a je rychle hotovo.

Dneska to bylo rychlé, ale i tak doufám, že jsem vás něčím inspirovala. Nebojte si kity vytáhnout, i když zrovna neodpovídají zaměřením k dané fotce. Mějte se krásně a hezky tvořte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover