čtvrtek 2. září 2021

Kapsičková inspirace z kitu / MIRKA

 kit Škola volá / září 2021

Moc vás všechny zdravím v novém měsíci! Po veselých letních a duhových barvách ze srpnového kitu nás teď čeká měsíc laděný do lesních, přírodních barev. Takový je totiž nový zářijovýkit s názvem Škola volá.


Jak už mívám ve zvyku, použila jsem ho na zaznamenání výletu. Tentokrát z procházky kolem vyhlídky Belveder v Českém Švýcarsku. Pozdní podzim a hnědé pozadí fotek od spadaných listů mě navedlo na použití kartiček hlavně v těchto odstínech.

Velkou kapsičkovou Project Life stránku jsem lepila naposledy loni v listopadu (článek TADY). Fakt to tak letí? Mám pocit, že to bylo nedávno. Překvapilo mě, jak je příjemné mít na lepení tolik místa. Každý formát má prostě něco do sebe!

Měla jsem vytisknutých 8 fotek ve formátu 3"x4" na výšku. Na tuto stránku jsem z nich vybrala šest, zbylé dvě použiju na layout na protější stránku. Rozmístila jsem je bez velkého přemýšlení do šachovnice a některé seřízla na menší formát.

Nadpis mi dal trochu zabrat. Původně jsem z velké abecedy poskládala na kartičku slabikami nadpis Bel - ve - der, ale moc se mi to nelíbilo. Znáte to. Výsledek neodpovídá očekávání. Písmenka jsem proto strhla a i když jsem se snažila opatrně, přece jenom se mi povedlo s jedním písmenem strhnout i kus papíru z kartičky. Au au, teď to chtělo rychle něco vymyslet. Abecedu jsem kvůli její barvě ale chtěla použít a když to nešlo jako celý nadpis, použila jsem aspoň dvě písmena jako začáteční. Zbytek slov jsem doplnila malou broskvovou abecedou z Page kitu Brácha a Ségra. 

A ten vytržený kousek je schovaný pod kopečkami ;) 

Máte už doma Papero amo washi pásky Z lesa? Myslím, že k tomuto kitu sedí báječně. Já si na tuto stránku vybrala tu proužkovanou. Utrhla jsem si 3 kousky a přilípla na prázdnější místa, u kterých se mi hodilo ještě něco málo přidat.

Tmavě hnědá kartička mě inspirovala k napsaní journalingu bílougelovkou. A mám v albu trochu změnu, protože v 95 procentech píšu popisek černou fixou a ani mě nenapadne, že bych mohla použít i jinou barvu. Taky to tak máte?


Přeji vám krásné září, co nejsnadnější zaběhnutí do školního/školkového rytmu! A těším se moc na vaše stránky z tohoto kitu ;) Mějte se moc krásně!

Mirka

1 komentář:

  1. Ach, ... krása, Miri! Pekne si sa vynašla. Mám skúsenosť, že z chýb je nakoniec vždy paráda - a aj ty si to na tejto stránke dokázala. ;) Washi pásky sú skvelý nápad, veľmi ich zanedbávam a je to škoda! ďakujem za tip!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover