čtvrtek 7. října 2021

Host na blogu / MICHAELA

Čau holky! Dost jsem přemýšlela, co si pro vás přichystám z nového kitu Čas pro sebe, když já pro sebe žádný čas NEMÁÁÁÁM. Ale jedno mě dost zaujalo, a to je naprosto jedinečná kartička, kterou jsem vystřihla z celé stránky s nápisem BE THE ONE AND ONLY YOU. No jo, ale jako kartička se mi tam nikde nehodila, takže jsem z ní udělala jeden rámeček a jeden kulatý výsek, který se mi skvěle hodí do celkové kompozice. A aby se mi tam jen tak neztratil, ještě jsem ho obkreslila stejným motivem jako je použit na domečkách.


Protože Sebík je nejraději venku, doplnila jsem stránku texty, které se k němu nejvíce hodí a celé to stylizovala do podzimních barev.

Potom už to šlo ráz na ráz, vše jsem doplnila kroužky, které jsem vždy ještě obtáhla černým fixem, aby se na stránce neztrácely.

Následovalo vystřihování a skládání domečků. Původně jsem je ještě chtěla doplnit křížkovým vyšíváním s černou bavlnkou, ale měla jsem strach, abych nezkazila dojem vzdušnosti a jednoduchosti. Takže jsem je nakonec doplnila jednoduchým textem a myslím, že výsledek je mnohem hezčí.

Vždy mám problém s přemotivováním. Určitě to znáte, spousta krásných materiálů, které byste nejraději použily všechny, a ještě více nápadů, co s nimi udělat. A z toho velkého humbuku v hlavě pak vznikne něco, co se mi líbí. Vždycky se snažím sama sebe brzdit v nápadech, aby stránka nepůsobila přeplácaně, ale takhle já prostě pracuji. Nebudu zapírat, asi ten drive k tomu potřebuji...

Vždycky si říkám, uvaříš si čaj, pustíš si oblíbený film a půjde to samo a s klidnou hlavou. No... Ještě nikdy se to nestalo, ale věřím, že jednou se to určitě povede! Možná, že ten příští článek.


Mějte se všechny moc hezky a užívejte podzimu!

Tak zase brzy PÁ

Michaela

2 komentáře:

  1. Ahoj Míšo, máš to moc pěkné , určitě to není přeplácané , moc se mi ty kolečka líbí !!! Jo holka čas si najít pro sebe - to je umění někdy 🤣👌❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásná stránka, Míšo, ty vrstvená kolečka jsou skvělý nápad 🤗👍
    Ale zaujal mě i netradiční formát stránky, to je 9*12 naležato? 😉 Díky a těším se na tvůj další článek ❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover