středa 13. října 2021

Jsem vděčná / ANNIE

 kit Čas pro sebe / říjen 2021

Ahoj, další měsíc za námi a já jsem tu opět s inspirací z aktuálního page kitu. Tentokrát je to kit vyloženě zaměřený na „tebe“ a to je super. Konečně máš šanci slepit nějakou stránku s tvou maličkostí, jako např. Janička  a nebo s něčím, co ti dělá radost, juch.

Já se rozhodla jít tentokrát trošičku hlouběji a slepit stránku, která bude spíše o tom, jak se momentálně cítím, co prožívám. Inspiroval mě k tomu nápis „jsem vděčná“ právě z říjnového kitu. Je to docela něco jiného, pokud jsi zvyklá lepit spíš události nebo každodenní běh u tebe doma. Čas od času je fajn se zastavit a popřemýšlet, jak to teď vlastně máš.


Na stránku jsem překvapivě nepoužila bílou čtvrtku (i když jsem ji několikrát měla v ruce), ale sáhla jsem po krásné zelené s proužky. Seřízla jsem ji na formát 9x12 a protože druhá strana byla potištěna lístky, vzala jsem do ruky nůžky a zbytek čtvrtky jsem vystříhala. Opravdu padla na projekt celá.

Jak už jsem psala na začátku, měla jsem před sebou nápis „jsem vděčná“, který tvořil hlavní gró stránky spolu s fotkou divokého heřmánku. Já ne-fotograf jsem pořídila na konci srpna jednu opravdu hezkou fotku mobilem. Pro tuto příležitost se hodila parádně.

Fotku jsem podlepila hořčicovou kartičkou ze zářijového kitu a přidala roští.

Do horní a spodní části stránky jsem nastříhala proužky z papíru s frázemi, který je u nás v DT kromě zelené čtvrtky, taky velice oblíbený a prošila je na stroji. Líbily se mi moc ty hesla, které seděly k tomu, o čem jsem chtěla později psát můj journaling.

Ke stránce jsem přidala jednu kapsovou. Upravila jsem si klasickou 12x12. Stačilo seříznout a použít fuse. Dostala jsem tak prostor se rozepsat, a taky přidat našeho Božana Charlieho, bez kterého by vlastně fotka na stránku ani nevznikla. Použila jsem další kartičky z minulého kitu a zbytečky ze stránky.

Stránku jsem tvořila na teambuildingu PA a bylo super pozorovat ostatní holky, jak ze stejného kitu a stejných papírů dokážou vytvořit tak odlišné a úžasné projekty. No nemůžu se dočkat, co vymyslíš ty! Tak se nezapomeň pochlubit. Těším se, papa

2 komentáře:

Pin It button on image hover