pátek 15. října 2021

Vodopádové minialbum / MIRKA

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Krásný pátek všem! Dnes zahajuji druhé kolo inspirací z kitu s parádním tématem ,,Čas pro sebe”. Adélka na úterý připravila nádherné albíčko z našeho teambuildingu v Uherském Hradišti a já mám dnes taky albíčko, taky z našeho TB, protože přesně jak jsme se i s holkama bavily ve vlaku po cestě, tento KIT si o to přímo říká.

Na základ alba jsem si v paperoamo obchůdku osobně vyhlídla tento kraftový vodopád v obálce na šnůrku. V balení jsou 2 kusy, což je skvělé, protože já jsem z tohoto prvního maximálně nadšená a těším se na dozdobení toho druhého. Jinak, kdyby vás zaujaly, tak jen doplním, že v nabídce najdete pak i větší a také v bílém provedení, kuk.

Po rozmotání šňůrky se obálka otevře a vykoukne na vás 6 překlápěcích kartiček s vodopádovým efektem, celkově 12 ploch na fotky či zdobení na šířku plus vnitřní strana obálky, která je zas skvělá pro fotku na výšku. Já teda měla připravených fotek na výšku víc a jak jsem to jednoduše vyřešila, abych nemusela fotku seřezávat, ukážu níž ;)

Menší vodopádové minialbum má velikost cca 10.1 x 15.3 cm, fotky jsem si proto vytiskla nakolážované dvě na jednu fotku o velikosti 10x15 a některé, u kterých to šlo, ještě seřízla na menší velikost, aby byly někde pořádně vidět i ty krásné papíry z kitu. Jinak děkuji moc holkám za skvělé fotky, které jsem s dovolením použila.

Přidala jsem i jednu odklápěcí kartičku, jakože odklápěcí kapesní zrcátko protože...

…v ,,zrcátku” mám nádhernou fotku líčící se Adél, kterou u toho vyfotila Jani B. (taková skrytá reklama na řasenku, po které máte řasy jak mrkací panna! pozn.redakce :D)

Většina ozdůbek je z aktuálního kitu, ale přidala jsem navíc vellumová srdíčka, černé papírové nápisy, jeden šálek s kafíčkem z kolekce Hygge a malou růžovou abecedu z kitu Venku.

Tady je vidět, jak jsem vyřešila fotky na výšku, které se mi na plochu velikostně nevešly. Jednoduše jsem podložila kartičky papírem větším, než byla předpřipravená kartička a tím jsem zvětšila plochu.


Pod tento vzorovaný papír jsem si schovala fotky ,,navíc” jen obyčejným připnutím kancelářskou sponkou. Chtěla bych si pro tuto příležitost sehnat nějakou sponku víc hogofogo, zatím to musí stačit takhle :)

Papíry z kitu jsou nádherné, někde jsem ale nechala vyniknout i základový craft papír.

No a tohle je ta poslední stránka, kde se vejde fotka na výšku. Jako obvykle, neodpustila jsem si tečky bílou gelovkou, snad vás s tím ještě nenudím... Na tom craftovém papíře mi to přišlo fajn a taky jsem potřebovala aspoň trochu zamaskovat mastné skvrny od nenechavých prstíků syna, který se chtěl na albíčko podívat, ale chvilku předtím jedl čokoládu. No, možná to znáte ;)

Tečky se mi zalíbily a udělala jsem je i na přední obálce. Asi je mírně přeplácaná, na druhou stranu, holčičí den to snese, že jo?

Děkuji moc za nahlédnutí, přeji vám nádherný víkend, co nejméně školkových a školních rýmiček. Těším se zase příště! A kdo by chtěl, může si albíčko se mnou ještě prolistovat ve videu. Mějte se krásně!

Video: https://youtu.be/TfluX9rQQgI

Mirka

8 komentářů:

  1. Miri, to album je bombastické. Zdobení a ty jednotlivé detaily ...... veliká nádhera. Statečně jsem tomuto kitu odolávala a přesvědčovala sama sebe, že ho nepotřebuju. Ale pod vlivem vás všech co tady ty překrásné výtvory prezentujete jsem nakonec včera podlehla. :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milenko, děkuju moooc 🤗 A neboj, nebudeš litovat, tento kit je skvělý ❤️☺️

      Vymazat
  2. Miri je super! A skrytá reklama, haha. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ☺️🤗 Skrytá reklama, jo, ale stejně ten wow dojem dělají hlavně tvé dokonalé řasy! 🤗

      Vymazat
  3. Miri, to je fakticky dokonalé! Bolo mi ľúto, že nemôžem ísť, ale teraz ľutujem ešte viac... a biele bodky s tými větvičkami sú totálna bomba! Si jednička! ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Jani, ďakujem moc❤️ Hej, chýbali ste nám veľmi 😔, ale verím, že nabudúce to vyjde a budeme všetky 🤗

      Vymazat
  4. To je boží!!! Nádherné, ten kit se k tomu hodí jak blázen! Super❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover