středa 28. října 2020

DÁRKY Z LÁSKY / NÁSTĚNNÝ KALENDÁŘ na vlastní fotografie na rok 2021

Nejlepší dárek pro maminky, babičky a dědečky, kamarády a prostě pro každého. Protože ten nejlepší dárek je...? VYROBENÝ DÁREK!

A tvoření je přitom tak jednoduché, že pokud máš vyvolané fotky, tak si kalendář slepíš klidně pod stromečkem. Vyrob dárek, ze kterého budou mít všichni radost celý rok.


Nástěnný kalendář Papero amo na rok 2021 má dvanáct listů s kalendáriem, do kterého se dají vepsat poznámky a ručně kreslené rámečky, ve kterých je vyseknutá díra na tvé vlastní fotografie. Pod každý list tak stačí fotky vlepit a pokud se chceš vyřádit ve zdobení, najde se prostor i na kreativní tvorbu. Určitě se ti bude líbit taky luxusní papír vysoké gramáže.



K výrobě kalendáře pak budeš potřebovat jen vytisknuté fotky v určených formátech (instrukce k nim najdeš v popisku zboží na eshopu, nebo na přebalu tvého kalendáře) a oboustrannou lepící pásku, nůžky a kousek vzorovaného papíru.



Začít můžeme výrobou přední strany kalendáře. Vyber si hezký vzorovaný papír a uřež / ustřihni si ho na velikost čtverce, který se vejde pod výsek roku 2021. Počítej nejlépe s rezervou 2 cm přes okraj. Kolem okraje výseku, ze zadní strany, nalep oboustrannou lepící pásku. Sloupni ochrannou vrstvu a přilep barevný papír tak, aby část, která má být vidět přes výsek byla na rubu. 


První stránku máš hotovou! Doporučujeme vybrat nějaký pestrobarevnější papír s menším vzorem, aby vše hezky vyniklo. 



A jdeme na fotky! Pod naši vzorovou stránku "ŘÍJEN" patří fotografie o velikosti cca 13x13 cm.


I u tohoto díla platí "dvakrát měř, jednou řež" a tak si pravítkem změříme velikost vyřezané díry a přidáme na každé straně centimetr na aplikaci lepící pásky. Fotografii klidně můžeš nechat větší, hlavní je, aby nebyla menší než samotný výsek. 



Po okrajích výseku aplikujeme oboustrannou lepící pásku. Ujisti se, že fotofrafie není menší, než prostor, kam pásku lepíš. Strhni ochrannou folii a fotografii přilep obrázkem zespod. 



Otoč stránku a voliá! Je hotovo. 




Postup opakuj u všech stránek kalendáře a ten nejkrásnější dárek je na světě. Osvědčil se nám postup - kalendáře pro všechny! Takže jestli máš víc kandidátů na tento krásný dar, tak není nic jednoduššího, než si všechny fotky vyvolat víckrát a vytvořit tak stejné kalendáře. Není nad pořádnou manufakturu!

  

2 komentáře:

  1. To nezní vůbec špatně dát takový dárek. Mám v plánu rozdat dárky ve formě kuchyňských nožů, ale chtěla jsem k tomu něco přidat a ten kalendář je supr volba

    OdpovědětVymazat
  2. Hledáte originální, ale zároveň vtipný dárek, který potěší, takové můžete mít tady. Nebojte se experimentovat s originálními nápady, jako jsou netradiční kuchyňské gadgety nebo designové doplňky, které zaujmou a zároveň pobaví. Důležité je, aby dárek vyslovil vaši pozornost a péči, ať už je originálním způsobem nebo humorným gestem.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover