pátek 20. srpna 2021

Host na blogu / Vložené minialbum / KATKA

Ahoj scrapbohyně, minule jsem vám slíbila mimialbum, které je vložené v letním minialbu. Tak jsem tu s ním! Jakmile holky ukázaly nové pásky ke kolekci „Z lesa“, tak jsem to měla celé před očima. Jak jsou někde vrstevnice (a baráky a karavánky a je to vellumové a…), tak to musím mít! 

Takže takto, kapsička vytvořená ze seříznuté velké kartičky a pořádně přilepená oboustrankou i lepidlem, tzv. pásek a kšandy :) Základem mimialba je kraftový papír z dubnového kitu. Uvnitř většinou ozdoby z kolekce Z lesa a Venku.


A šup ven z kapsičky:


A uvnitř: kraftový papír, tyrkysová a černobílá. Nic moc víc, barvami to úplně nehýří. Tahle kombinace je na turistiku jako dělaná, že? Washi pásku jsem pro jistotu podlepila bílým papírem, aby lépe vynikla.


Občas odklápěcí stránka… Tahle šedozelená abeceda je u mě v akci často, už mám pryč čtvrtý arch. Jinak musím říct, že v Jeseníkách jsme byli s dětmi poprvé a moc mě překvapilo, jak to tu pro ně bylo krásné. Od hřišť, stezek a koupání…



Ještě pár detailů – většinou jen hodně jednoduché zdobení, páska a frázová samolepka. 


Nebo jen štítek s datumem, pár ozdobných samolepek.



Tady v akci lišky :) Ne že bychom nějakou potkali… A naše cesta na Praděd přes údolí Bílé Opavy. Výsek „cesta bez překážek nikam nevede“ je naprosto přesný… Protože tohle byl neskutečně výživný úsek, ale tááák krásný.



A takhle to vypadá celé dohromady – letní minialbum a v něm je patrná ta kapsička s turistickým mimialbem.


Tvořila jsem opravdu v rauši a nadšení z krásné turistické dovolené. V takové chvíli moc nepřemýšlím nad různými vychytávkami a inovacemi. Jen chci prostě zachytit příběh. Třeba to, jak pan manžel vytíral rozlitou limonádu na vysílači na Pradědu. Ale to bylo tak nefotogenické, že je to schované :D

Děkuju za přečtení, užijte si závěr léta a přeju vám, ať se vám všechny vzpomínky krásně lepí. A už se moc těším na viděnou na podzim na další scrapparty :)


8 komentářů:

  1. Perfektní, Kačko! Kraft a les jsou dokonalá kombinace a líbí se mi jednoduché zdobení. Skvělý nápad i se zařazením do alba. Prostě krása! ❤️❤️❤️ A jo, Jeseníky se nám také moc líbily... 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dekuju, ty umis vzdycky potesit ❤️ A ted uz se tesim zase na vase clanky 😍

      Vymazat
    2. Není to úplně hned, takový článek, vid? 😜😁 Děkujeme za pomoc! ❤️❤️❤️

      Vymazat
  2. Nádherné, ten craft je k té kolekci maximálně dokonalý 🤗

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné, líbí se mi tisk na kraftu a info o rozlité limonádě je "ftipné" ...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, motivujes mě oddělit výlet do Porece od dovolené v Chorvatsku a vypiplat si ho na roztomilé minialbum. Petra

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover