pondělí 23. srpna 2021

Léto a Letní večery v Happy Planneru / LEONA

 Kit Letní večery / srpen 2021

Ahoj, krásné pondělí všem, dnes vám přináším inspiraci na použití kitu Letní večery v diáři Happy Planner. Zaplnila jsem jeden loňský prázdninový týden, tak vás zvu na prohlídku!


Vybrala jsem si z kitu různě barevné papíry, růžový, zelenkavý, světlý s lehkou mřížkou.

A pak jsem přemýšlela, jak tam napasovat ten nádherný vellum. A vlastně to nakonec nebylo vůbec složité, udělala jsem takové odklápěčky a pěkně to stránky zjemnilo. Vlevo jen nad jednou fotkou…

A vpravo jsem pod vellum napasovala fotek víc. Vellum jsem dozdobila melouny, a tento jsem nalepila z půlky tak, aby to pak aspoň trochu drželo na stránce a nevlálo.


Na zdobení jsem používala zejména samolepkové nápisy. Ty mi totiž vždycky zbydou ve velkém, tak tentokrát jsem se trochu rozjela.

Zdobení je jinak jednoduché, kytičky, abeceda. Jeden štítek jsem rozřízla a nalepila vlevo dolů (moje klasika v HP – přelepuju ty anglické nápisy).

A zbytek štítku pak vpravo nahoře. A dozdobila nápisy a enamelkami z vlastních zásob.

Dnes to bylo velmi krátké, já už jsem totiž jednou nohou na dovolené (a v době, kdy článek čtete, snad i oběma nohama v moři).

Mějte se moc krásně, užívejte zbytek léta a já už se vlastně i těším na podzim i na podzimní kit. A bude to opět paráda!

Leona

1 komentář:

Pin It button on image hover