pondělí 2. srpna 2021

Mimi inspirace / ALENA

Storyline chapters sešity

Zdravím všechny tvořivé duše. Doufám, že se vám všem skvěle daří! Pro dnešní článek jsem si pro vás vybrala další dva projekty ve svém sešitu Storyline chapter od Heidi Swapp. Obě jsou holčičí stránky, ale snad vás ani tak neurazí. Pojďme na ně. 


Určitě máte v živé paměti dva po sobě jdoucí kity od Silvie Spolu doma a Spolu doma podruhé. Já jsem je hodila oba do jednoho pytle a „schovala“ na ty holčičí stránky, až se nám ta naše holčička narodí. V dubnu jsem pytel vytáhla. Ne že bych začala s předstihem na Mimi deníku, ale měla jsem jednu fotku, kterou jsem chtěla i do rodinného sešitu a barevně tyhle kity seděly dokonale. 


Moc jsem nepřemýšlela nad nějakým složitým layoutem, prostě jsem si vzala jen pár kartiček, které se mi hodily a poskládala jsem je pod fotku. Přidala jsem pár kytiček výseků, kdy jsem kupodivu sáhla i po větší modré, aby stránka nebyla moc růžová. Nápis „stále doma“ se hodil. Ani ne tak kvůli pandemii, ale spíš nemocenské, na které jsem byla. 


Neodpustila jsem si ani výsek jednorožce. Jednorožce miluju, to asi víte. Jsem schopná ho nacpat kamkoliv. Sem se ale celkem hodil. Štítek s datumem už je taková nezbytnost. V kitech jsou dvě malé abecedy, já jsem si pro tentokrát vybrala růžovou. Ten font je boží, doufám, že se ještě někdy znovu objeví, třeba modrý nebo zelený. 


Nakonec jsem přidala i výsek foťáčku, to je taková ta ozdoba, která se hodí vždy, protože o fotky tu jde především. Journaling jsem tiskla na PC, ale s větším řádkováním, abych ho mohla rozstříhat po řádcích a pak nalepit každý řádek zvlášť. Jako úplně poslední jsem ke shlukům ozdob dodělala tečky po vzoru Silvie. 


Druhá stránka je z dubnového Page kitu Už kvetou, který je něžný, ale barevný zároveň (pokud chcete). Tohle mi moc vyhovovalo. Já jsem teda spíš pro ty barevnější stránky čtvrtek, ale najde si v něm to svoje opravdu každý. Snad ještě budou dostupné nějaké papíry z kolekce Care free od Heidi, když se bude článek zveřejňovat. Já sama jsem si jich pár dokoupila, protože se pár mých favoritů do kitu nedostalo. Pro tento layout jsem zvolila tu asi nekrásnější čtvrtku s vodovkovým efektem, a dokonce jsem střihla i do vellumu, který holky udělaly speciálně, pro tento kit. 


Vybrala jsem tu část čtvrtky, která je nejvíc barevná a je na ni nejvíc té krásné zelené. Skvěle mi ladila k šatům na fotce. Vyzobala jsem si nějaké výseky kytiček a porůznu je rozprostřela po stránce spolu s dalšími výseky. Opět jsem využila štítek, na který jsem tentokrát nedávala datum, ale označení těhotenského týdne. Na pomoc jsem si ke kitu vzala ještě arch samolepek Jarní nálada, které přesně barevně ladí, a tak trošku podezřívám Lucku, že to byl záměr. Jako hlavní nadpis jsem si vybrala stařičký výsek „Láska“, ten najdete asi skoro všude. Alet TYHLE NÁPISY jsou super univerzální!


Trošku mě mrzí, že jsem čtvrtku zakryla kusem bílé s journalingem. Možná text ještě přetisknu na lesklou samolepící folii, na kterou mě přivedla Jana S. ve svém dřívějším článku. Jen ji musím sehnat. 


Možná jste si všimly, že mám na čtvrtce jakoby vyšívání. Pořídila jsem si totiž tyhle šablony od Lory a musím říct, že jsou super. Pro ty, co nevlastní šicí stroj, je to aspoň trochu náhrada. Jako poslední jsem přidala pár frázových samolepek, které se tematicky hodily. Protože v lockdownu byl „výlet“ do Hornbachu vlastně taková malá událost. 

Doufám, že jsem vás dnes inspirovala a připomněla zase něco trošku „staršího“. Mějte se krásně a já se zase někdy ozvu. 

2 komentáře:

  1. Ali máš to moc pěkne 💗 jak se Ti do těch sesitku tvori? Doporučís? 🙂 Jinak už hodinu koukám na ty šablony 🤔 zda je nepotřebuju 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Jako mě se do nich tvoří dobře. Budu do nich dělat ty “rodinné” věci (heh, teď to tak můžu nazývat). Ale pro malou budu s největší pravděpodobností dělat 9x12 🙈. Sešit mi asi vyhovuje i víc než TNko, jak je to větší, tak mi to přijde šikovnější i na cesty.

      Vymazat

Pin It button on image hover