pátek 27. srpna 2021

Letní večery v sešitech Storyline Chapters / ALENA

 Kit Letní večery / srpen 2021

Krásný poslední prázdninový pátek. Bylo to nečekané a spontánní. Potom, co jsem viděla kit Letní večery, povzdechla jsem si, že mě snad mrzí nemít článek. Ne že bych snad měla v hlavě, jak ho použiji, ale je to přesně můj šálek kávy, a tak Anička udělala změny a šoupla mi jeden inspirační článek pro vás. Hned potom jsem se orosila, řekla si, jak to sakra udělám, když ta moje cácora přes den dává zásadně jen 30minutové šlofíčky a z toho 5-10 min. v náručí, než ji přesunu do postýlky. Ale zvládla jsem to.


Nejdřív jsem teda pár dní kolážovala a tiskla po večerech fotky z období duben–srpen. A nakonec jsem jedno odpoledne během Apolenky bdělosti přenesla všechny potřebné věci (rozuměj kit, lepidla, pinzetu, nůžky, fix ven na zahradu. Přesunula tam i hrazdičku pro malou a hned jak usnula, sedla a lepila. Zabralo mi to dvakrát 30 minut a mám nalepený jeden náš letošní letní víkend na jihu Čech, který vám dnes ukážu.

Ne že bych měla scrapnuté předchozí události. Porodem jsem se ocitla ve skluzu všech scrap matek, ale tím, že jsem vytiskla všechny fotky, které chci v sešitech Storyline chapters mít, jsem celkem dobře odhadla, kde nalepit ty z letošního léta. První stránka je z výletu do Zooparku kousek od Jindřichova Hradce. Byl to první zvířecí výlet Apolenky, a proto tu musel být. Samozřejmě pak bude i v jejím baby albu, ale to je ještě hodně daleko.


Jako ozdoby jsem zvolila balónky a kytičky. Nesměl chybět batoh a pár srdíček. Nadpis jsem složila z výseku „letní“ a skvělé holografické abecedy. Ta je prostě dokonalá! Nevím, jestli ji ještě nějaká překoná. A je mi jasné, že tohle asi nemusí být šálek kávy každého.

A protože u nás v partě začíná být dost dětí, dělí se jedna část dne na program pro maminky s dětmi a těhotné a druhá pro bezdětné a otce. Ti tradičně sjíždí Lužnici a naštěstí nezapomenou na fotku, což možná nejvíc ocením z celé party já. Navíc je vždycky cool, jak mají ty červené a zelené vesty.


Fotku jsem nacpala na kraj papíru a lehounce seřízla, podložila tím nádherným vellumem a přidala pár ozdob. Hlavně pivo. To sedí perfektně. I když by to tak být nemělo, na vodě se vždycky pije a nejen pivo. Celá stránka je do sešitu vlepená, proto pokud se zdá, že je menší, tak je to správně.

Ještě nekončíme. Fakt jsem se po tak dlouhé době rozjela. Další stránka je naše první rodinná. Večer při procházce Třeboní a spícím dítětem v nosítku, jsme si udělali selfie, a tak moc se mi fotka líbí, že skončila jako tapeta mobilu. Tudíž scrapnout se rozhodně musela.


Ten papír s kytkami už moc nepotřeboval. Schovala jsem pod štítek grafiku, která se mi nehodila a dozdobila pár výseky a zase jsem si neodpustila vellum pod fotkou. Ano chybí mi háček nad N, jen jsem ho zapomněla dopsat fixem, stejně tak jako na další stránce nad R.

A tím se dostávám k poslednímu layoutku. Naše gruppe foto. Vlastně mi nepřišlo, že nás bylo tolik, a to jeden na fotce chybí a 2+2 nás opustili už v sobotu dopoledne. Uff. Nicméně fotka se povedla, a tak šup s ní do alba. Přidala jsem i malou fotku kočárku na náměstí v Třeboni, která už je z pozdních hodin.


Tudíž nadpis „dlouhé letní večery“ byla jasná volba hned od začátku. Fotky jsou podlepené pruhem čtverečkovaného papíru, který ladil s nadpisem a vyzobala jsem snad všechny hvězdy, co v kitu byly. Jako poslední jsem fixem udělala kolem každého shluku ozdob pár teček.

Opravdu nekecám, že jsem nad samotným lepení nestrávila víc jak hodinu čistého času. Samotnou mě to překvapilo, ale myslím, že to bylo tím nadšením z kitu. Doufám, že jste z něj stejně nadšení jako já a pár letních layoutů dáte. A pokud to nebyl váš favorit, tak nezoufejte, za chvíli je tu zářijový kit a ten fialovo-růžový nebude. Slibuju.

2 komentáře:

  1. Ali, všechny stránky jsou úžasné. Obdivuji, jak jsi ty barvičky dokázala použít. Super!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover