čtvrtek 12. srpna 2021

Minialbum z výletu / ADÉLA

 kit Letní večery / srpen 2021

Občas je z výletu tolik fotek, že by se na jednu scrap stránku nevešly, a tak si zaslouží roztomilé minialbum. Nemusí být velké ani přeplněné fotkami. Nechte pár stránek prázdných a přidejte výsek nebo samolepku, ale ještě lepší je zapojit i děti a nechat je zážitky namalovat. Já mám takto připravené tři stránky a těším se, co tam dcera dotvoří.


Nevymýšlela jsem žádné složitosti, navrstvila jsem jen několik pruhů papírů z posledního kitu a oboustrannou páskou slepila k sobě.

Aby bylo přeci jen trochu pevné, nalepila jsem na hřbet ještě lepenku obalenou plátnem. Jednotlivé listy mají mezi sebou přibližně 2 milimetry a vznikne tak prostor na objemnější ozdoby a chipboardy a nemusíte řešit to, že se vám album moc „nafukuje“.

Na přední straně jsem k uchycení fotky využila i super detail – fotorůžky. Nechápu, že mi tahle raznice tak dlouho chyběla v mé sbírce super pomůcek.

Pár výřezů z vellumu nebo růžové čtvrtky na provázku a nic víc není potřeba.

Vnitřní listy alba mají 10x15 cm a hřbet 4 cm, takže při skládání z pruhu dlouhého 30,5 cm u prvních částí vychází stránky o trochu kratší, ale to vůbec nevadí. Využijte toho a nechte fotky přesahovat přes okraj.

V albu nejsou žádné kapsičky ani schovky, protože ho budu dávat dědovi a už vím, že to neocení. Na rozdíl od velkých fotek.

Celkově zdobení není nijak moc složité – výsek, nápis…však to znáte.

Díky většímu prostoru mezi listy si klidně můžete vyříznout několik vrstev motýlků a nadzvednout jim křídla a po zavření alba se nerozplácnou.

Někdo by je možná sešil nebo přišil na stránku. Já jsem lenoch a po omotání provázkem vypadají taky skvěle.

Na pár místech jsem umístila i chipboardy, tato zmrzlina je prostě dokonalá!

Toto je asi vrchol „interaktivních prvků“ v celém albu.

A další ňuňu chipboard a život kavárenských povalečů.

Na závěr pro vás mám ještě pár detailů a jemných výřezů z vellumu, protože větve se hodí ke každé fotce.



Přeji krásné letní dny! Nějak nám ty prázdniny rychle utíkají…

♡ Adéla

6 komentářů:

  1. Nezklamala jsi! Krása na každé stránce! Ty růžky sice nemám jako raznici, ale mám je jako šabonu a vždy na ně zapomneu! Musím to napravit, vypadá to bájo. A zmrzlina je božííííí!

    OdpovědětVymazat
  2. No teda Adélko🥰 já se picnu, krása pohledět

    OdpovědětVymazat
  3. Adélko, ty jsi dokonalá! Krása nesmírná...

    OdpovědětVymazat
  4. To je ňuňu albíčko 😍 nádherné provedení ❤️Já většinou dělám velká alba z celých prázdnin, nebo dovolené a ty jsou pak obří. Musím si taky někdy udělat pro radost aspoň jedno takové roztomilé malinké ☺️

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné mini 😍 motýlci a vellum super kombinace a ta raznice, tak na tu musím mrknout 😁👏

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover