čtvrtek 26. srpna 2021

Letní procházka s vyšíváním / JANA B.

 Kit Letní večery / srpen 2021

Moc vás zdravím! Už jste se nabažily kitu? Já musím říct, že se mi s letními barvami bude těžko loučit, ale moc se těším, co podzim (a Lucka) přinese! Dnešní inspirace bude o vyšívání, stříhání a jedné letní procházce ...


Původní plán byl použít ten krásný papír s květinami. A tak jsem hledala fotky, které by se ke kytkám a kitu hodily nejvíc. Našla jsem jich pár z jedné letní procházky v UK a bylo mi jasné, že chci použít zelený papír. Moc se mi líbí, jak se mění od světlé po tmavou. Kytky jsem se rozhodla vystřihnout, ale nějak mi to prostě nešlo do toho krásného papíru střihnout. A tak mě napadlo, že bych je vyšila. Jenže opět se mi nechtělo ten krásný papír rozpíchat. Vzala jsem vellum, motiv kytek si přiložením překreslila na vellum a to potom použila na vyděrování. Krásné kytky zůstaly bez poskrvny!


Vyšívání po dlouhé době mě bavilo moc. I když to místy bylo napínavé a musela jsem si při děrování dávat velký pozor, abych neměla dírky moc blízko sebe a povedlo se vystihnout tvar kytek a listů. Po vyšití došlo na vystřihování kytek z druhé strany tohoto papíru. Moje stránka má velikost asi 7x9 inch a vlepím ji do sešitu Storyline chapters, takže mi zbyly dva pruhy na vystřihování. Z vystřižených kytek jsem udělala pár ozdob.


Nápis je kombinací několika stylů, tak to mám ráda, když se to namíchá. A kupodivu mě ta holografická super barevná abeceda ani nedráždí. Naopak, moc se holkám povedla!


Tadaaaa. Stránka je hotová. S tím šitím mi tedy sešit nakyne, ale byla to radost, a to se počítá! Přeji vám krásný zbytek týdne!

1 komentář:

  1. Jani, tvé šití je boží, obdivuju! Stránka je krásná, jako vždycky ;)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover