středa 4. srpna 2021

Jedna svatební inspirace z kitu / MIRKA

 Kit Letní večery / srpen 2021


Ahoj všem, krásnou středu přeji se stránkou z nového srpnového kitu ;) Kit hraje jemnými pastelovými barvičkami a je jako stvořený na všechny veselé narozeninové či párty stránky. I já jsem si s ním jednu takovou ze svatební veselky slepila. Je jednoduchá, romantická a střihla jsem i do toho božího vellumu. 



Fotka, kterou jsem scrapovala, sice není profi a ani úplně dokonalá, ale zato jedinečná a připomíná nám jeden báječný den, takže v albu rozhodně nesmí chybět. Na základ stránky jsem si vybrala bílou květinovou čtvrtku a seřízla ji na rozměr 8,5 x 11 inch. Puntíky na ní mi připomínají vyšívací mřížku a původně jsem chtěla nadpis vyšít, ale pak mi padl zrak na vellum a změnila jsem plán. Duhový nápis z vellumu bude na bílé stránce dokonalý!



Vysekla jsem si z vellumu velká písmenka na bigshotu pomocí šablon oblíbené abecedy od Lory a přilepila speciálním lepidlem na vellum v rolátku. Nadpis jsem doplnila ještě malou abecedou a jednou kytičkou vystřiženou z další kitové čtvrtky.



Moc se mi líbí barvičky na malé abecedě a originální kombinace barev, která vznikne při poskládání písmenek do slov. Dlooouho jsem ve svých zásobách hledala znak ampersand &, kterým jsem chtěla propojit jména. Nakonec jsem našla, ve starších velkých abecedách paperoamo se občas vyskytuje, jsem zjistila :)



Abych dostala duhové barvy i do spodní části, podlepila jsem kusem vellumu fotku a na dozdobení přidala ještě pár kytiček, cedulku s datumem a dvě vínové skleničky, které se hodí tematicky a taky barevně.



Vellum jsem nakonec přidala i do prostřední části do jedné z kytiček. Stačilo obkreslit, vystřihnout a udělat pár teček a čárek bílým gelovým perem. Abych dodala 3D efekt, přilepila jsem vellum jen kousíček u stonky a lístky trochu nastřihla a nadzvedla. Jo, já vím, že se to v kapse v albu zas připlácne, ale nevadí, za tu chvilku radosti mi to stojí :)



První stránka ze srpnového kitu je hotová a já se moc těším, jak s kitem naložíte vy ;) Užívejte léta a mějte se moc krásně! 


Mirka

2 komentáře:

  1. Miri nemám slov, vždycky mě překvapíš úžasnou kompozicí🙈🤗 úžasný výběr papíru a pak ta abeceda z vellumu a kytka... fakt nádherná stránka

    OdpovědětVymazat
  2. To, že vždy vymyslíš niečo originálne, ma už neprekvapuje. Ale z tejto stránky mi soadla čeľusť. Vyrobila si z mála veľkú parádu! ❤️❤️❤️ Je super, super, super!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover