čtvrtek 15. července 2021

Host na blogu / Prázdninový deník / BLANKA

Ahoj léto, ahoj prázdniny, ahoj všichni, zdraví vás Blanka (host na blogu)Začíná nám všem to nejkrásnější období a myslím si, že snad ani není jiného ročního období, kdy máme všechny takové množství fotek z dovolených, momentek u vody, zmrzlin a západů slunce jako právě v létě. Každý rok jsem volila své milované TN (cestovní deník) a pak několik PL stránek do alba 12x12. Pokud byla taková nějaká zahraniční dovolená, šla jsem většinou do alba 6x8.


Ale již druhým rokem obdivuji sešitky Storyline Chapters a krásnou úpravu u Jany B., která je teď velmi často využívá a má je opravdu nádherně zpracované!!! Mrkněte na její Instagram!

Zalíbil se mi tento formát a letos teda je u mě premiéra, a to v podobě LÉTA a doufám, že zde budu mít větší prostor na poznámky, popisky tras, či mapy a více možností dát sem větší fotografie. Vnitřní listy jsou celkem pevné, mají hezkou strukturu a dobře se na ně píše. Na psaní jsem použila tento skvělý Journaling set od Zebra Mildriner. Krásné barvičky, černá je tenká, dobře se s ním píše.

Každý rok si vždy dopředu vytvořím přední- uvítací stránku s takovým malým popiskem, co nás čeká, co bychom rádi navštívili atd. Každý přece už tak trochu ví, jak to léto bude asi u nich vypadat- zvlášť my, co máme děti, že?

Velmi se mi hodil kit VENKU od L. Šindelkové - protože už ta kartička s nápisem Prázdniny byla jasná volba. Celkově musím říct, miluji z kitu kartičky s nápisy či citáty - jsou prostě vždy boží! Dále jsem si připravila výseky Na konci duhy, fráze a samolepky Na konci duhy, samolepky Prázdninová nálada a Letní nálada, no a pak štítky Spolu doma a nakonec samolepky Výlet 5-6 /2018.



A proč jsem tuhle kombinaci zvolila? Protože mi to barevně ladilo a to teda u mě musí být, protože mám ráda kombinace různých materiálů, ale musí to být tak nějak lahodné oku :-) (že by menší úchylka :-))

Táák a teď z toho něco vytvořit, že jo?

Přední stranu neboli obal jsem mírně dozdobila a přidala nápis LÉTO, a to z abecedy Workshop Praha 10/2018 - mimochodem, kdo se těší na Worskshopy opět, až nám to Covid dovolí? Já teda mega moooc!!!!

Levá strana je podlepena papírem se zlatými nápisy a na tom je úžasná velká DUHA, druhou stranu jsem měla vymyšlenou malinko, ale opravdu jen malinko složitější a to, že jsem to někde na Pinterestu odkoukala a kdysi dávno uložila. Stránka je jen přehnutá na půl, slepená oboustrannou páskou tak, aby vznikla kapsa pro vysouvací štítek.


Fotky jsou vytištěné na tiskárně Canon Selphy CP 1300 (o tisku fotek více TADY) a schválně jsem zvolila odstín fotek černobílé s mírným nádechem barvy, tak aby jen jemně vynikla zmrzlina v kornoutku. Fotky jsem přiložila na druhou stranu tak, aby záměrně vykukovaly vetší částí zarovno s okrajem. Černý rámeček z výseku Na konci duhy byl skvělá volba, krásně ladil a vynikl.

Pak už chyběl jen textík, co a jak bude, kde se podíváme, co máme v plánu, trochu doladit samolepkami, štítky a stránka byla hotová.

No a co dodat nakonec? Sešitky Storyline Chapters jsem si zamilovala na první dotyk :-) a určitě u nich zůstanu, už mi jen chybí k nim pořídit ty rozkošná alba, co mají holky skladem ještě, tak neváhejte, opravdu jsou skvělé!

Teď už se hodí jen poděkovat holkám Aničce a Pavlínce a ostatním členkám desing týmu, neboť nabídku být hostem na jejich blogu nedostáváte každý den, že jo?

U mě se ale tentokrát PODĚKOVÁNÍ více násobí, a to proto, že mám řekněme celkem vážnou operaci za sebou před pár týdny a díky těmto holkám, co se věnují tomuto krásnému koníčku - práci a vymýšlí pro nás všechny ty úžasné věcičky, kity a inspirace patří ode mne velké HOLKY, DÍKY Díky tomuto koníčku totiž zapomenete na starosti a špatné myšlenky a mě to drželo po celou dobu nad vodou!!!

Přeji všem krásné léto, ať ho máte co nejpestřejší, úžasné fotky a plno zážitků, které potom vložíme do těch našich sešitků, PL , TN atd.

Blanka H.

14 komentářů:

  1. Ahoj Blani! Máš to moc krásné a doufám že z tvého Letního deníku toho časem uvidíme víc. Také mám ráda, když se mi povede kombinovat víc věcí a přesto to ladí - tobě se to tady povedlo dokonale.
    Drž se a přeji rychlou a úplnou rekonvalescenci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji moooc , velmi si toho vážím , já miluji když to vše prostě ladí 🤣😘. Děkuji , už je dobře a taky se cítím líp a rozhodně hodlám pokračovat ve svém deníku letním 😘👏. ❤️❤️❤️

      Vymazat
  2. Krásný deníček, Blani ❤️ těším se moc na pokračování 😉 Kombinace různých kitů a materiálů se ti povedla, taky to mám ráda, když se mi to povede.
    A držím moc palce, ať jsi brzo zase fit 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miruš děkuji i Tobě moc , jste zlaté tady všechny ! ❤️. Máš pravdu , že miluji kombinace kitů , ale musí to ladit ! 😂 Děkuji , už je dobře a taky se tak cítím už! ❤️❤️❤️

      Vymazat
  3. Krásně vyladěné! A ten trik s kapsou je taky super. Ať se deník pěkně plní. 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko moc děkuji :-) ten trik jsem odkoukala na Pinterest na jedné stránce a moc se mi to taky libilo a je to moc jednoduché :-) ❤️

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Blani, krása. Jako vždy od tebe. Zrovna včera jsem si prohlížena tvůj fotodárek ze společné dovolené na Srí Lance. Jsi talent na takovéto kouzlení! Jen tak dál. A krásné tvořivé LÉTO přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Julinko teda ty jsi zlatičko , mám o to větší radost že stále fotoalbum ze Sri Lancy dělá pořad radost - ale užily jsme si to tam , viď? ❤️❤️❤️

      Vymazat
  6. Blaničko, máš to krásné moc! Prázdninový deník je super nápad a toto mi přijde úplně ideální formát. Kapsa mě nadchla, určitě vyzkouším! 😊❤
    I já přeji, ať už je jen dobře a můžeš si bezstarostně lepit 😘😘😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš moc děkuji , jsem rada že jsem něčím přispěla :-) a také děkuji za přání, už je lépe a v téhle skupině tvořících lidiček mi jinak než dobře být nemůže ❤️❤️❤️

      Vymazat
  7. Máš to překrásné.😍 Ladí to perfektně a to přeložení stránky je super nápad, to budu muset taky vyzkoušet. Jinak já se na další společný workshop už nemůžu dočkat, byla to pro mě vždycky taková nejbáječnější jednodenní dovolená a už bych na ni zase ráda vyjela 😉

    OdpovědětVymazat
  8. Blaničko, máš to parádní ❤️ Ta kapsička je skvělá, takové to "za málo peněz, hodně muziky" 😁
    Úplně ti rozumím, v jistých časech mi scrap také velmi pomohl. Tak snad už je ti lépe ☺️ Krásné a pohodové léto ☀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denči moooc děkuji , Tobě taky . A za pochvalu děkuji moc si toho vážím !!!!❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover