čtvrtek 1. července 2021

Sešitová inspirace / ALENA

Krásný den. Jsem tu opět s dávkou inspirace do sešitu Storyline Chapters od Heidi Swapp. Dneska mám jednu hnědou (huhuu) a jednu růžovo-tyrkysovou (to už není nic překvapivého) stránku. Obě vznikly, ještě když jsem u stolu seděla dva v jednom a obě se tohoto tématu dotýkají. Sice bych je měla spíš nalepit do těhotenského deníku, ale s tím jsem já ještě nezačala a ani nevím, jestli někdy začnu. Tak nějak nevím, jak ho pojmout.


Jak jsem psala výše první layout je do hněda. Dominantou je čtvrtka z kolekce Magical Forest, kterou jsou mimochodem pořídila na úplně něco jiného a nedostala se k tomu. Ale nevadí, kolekce od Crate Paper se celkem dobře kombinují dohromady, takže se nebojím, že bych jí časem nespotřebovala. Téma kávy bylo v tomto případě celkem jasné, proto jsem jako první vyhrabala (doslova) samolepky Kavárenský povaleč, které mi docházejí a já doufám, že holky zase nějakou kávovou, kakaovou a čajovou tématiku vytáhnou.

Taky máte několik oblíbených hrnečků? A podle nálady si vybíráte, z kterého budete pít? Nebo je nějaký striktně třeba jen na ranní čaj? Já to tak mám. Přítel nechápe a hlavně nechápe, že potřebuji asi dalších milion nových. Nicméně k myšlence. Tentokrát jsem si vzala svůj neplecháček, který jsem si přivezla ze školení v Mikulově a jsou na něm kaktusy a sukulenty. Ach. Hned jsem si při pohledu na něj vzpomněla na samolepky Pokojovky. Seděly perfektně!

Pak už jsem jen hledala vhodné ozdoby. Mezi ně patří výsek hrnečku, který je ze Zimního království a pak samolepka z podzimního Extra kitu, aby těch hrnečků nebylo na stránce náhodou málo. Konečně se mi taky podařilo využít průhledné srdíčko s podzimním listím a papírový výsek „teplo domova“ z této sady, kterou jsem si koupila pro mě z nepochopitelného důvodu. Vůbec to nejsou moje barvy, ale asi mě na ní něco tenkrát upoutalo a hele, jak se to nyní hodilo.

I když se to tak nezdá, tak první, co jsem k této stránce vytáhla, je pro mě již stařičká kolekce výseků Tahle chvíle. Myslím, že to byla i jedna z prvních samostatných kolekcí, které Lucka navrhla. Je krásně neutrální. Tentokrát jsem vyzobala pár šipek, srdíčka a velkou skvrnu. No, a protože se mi to pořád zdálo málo, naše minimalistky mě asi nepochopí, jsem sáhla ještě po křížkách! Ty jsem si dokonce koupila už podruhé a mám i razítka.

Druhá dnešní stránka je, bych řekla, taková typická moje. Růžová a tyrkys hrající prim. Taky co za jiné barvy použít, když máte ložní prádlo tyrkysové. To všichni chápeme. Tahle fotka byla taková spontánní. Od té doby, co máme dveře u skříně (ano, přes rok jsme dveře neměli) se zrcadlem, se po ránu celkem bavím. Tohle ráno nebylo výjimkou. Jakmile začíná být venku více světla, začnu se budit dřív, jsem prostě nastavená na světlo. Možná tady hrál i můj těhu stav, ale spíš to přikládám světlu. Byla jsem zase vzhůru dřív než přítel. Po hodině ležení a scrollování na IG mě to přestalo bavit, zvedla jsem se a uviděla tu mrtvolu vedle mě, musela jsem udělat fotku. Vznikla tak tahle momentka a myslím, že do alba patří.

Na stránce toho vlastně není moc ke koukání. Standartní rozložení do diagonály, které trochu rozbíjí podkladový papír a podložení fotky dalšími dvěma. Ty jsou všechny z Page kitu Barevný podzim od Silvie, stejně tak jako výseky. Na pomoc jsem si vzala samolepky Velikonoční nálada od Lucky, které se mi hodily barevně a využila jsem kytičky. Pak už jsem jen vzpomínala, kde jsem viděla samolepku s frází „dobré ráno“. Musela jsem projít všechny zásoby, ale našla se. Je to stařičká sada ještě od Lucie Barabas Život je krásný, na shopu jsou dostupné už jen kartičky.

U shluků ozdob jsem udělala jen pár teček technickým fixem, abych je propojila. Text do sešitů tisknu jen na PC, pro někoho neosobní, ale já se nemůžu nějak smířit se svým obyč písmem. Udělala jsem si větší řádkování a po vytištění každý řádek nařezala zvlášť. Journaling pak působí trochu vzdušněji. Především když je text delší.

A tím pro dnešek končím, koukám, že jsem se tentokrát celkem rozepsala. Snad nevadí a trochu jste se i zasmáli. Budu se těšit příště! Mějte se famfárově.

3 komentáře:

  1. Téda, Alčo, ty máš nasyslené úplné poklady 😊 Moc krásné stránečky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná inspirace. Čekala jsem, že již budou stránečky s miminkem? To určitě příjde. 🤔🤗👍

    OdpovědětVymazat
  3. Teda moc hezké , kávové samolepky bych brala taky 👍👍👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover