pátek 16. července 2021

Naše léto a já / JANA B.

 Kit Naše léto / červenec 2021

Moc vás při pátku zdravím! Dnešní inspirace z letního kitu nebude letní, ale holčičí teda určitě jo. Bude totiž zcela neskromně o mně! Na jaře proběhla akce od Ali Edwards, Pieces of Us, a já se opět celý týden fotila a zaplnila svými fotkami celou jednu stránku! Asi bychom neměly zapomínat na sebe, když už ta naše alba plníme převážně našimi dětmi. 


Nejdřív pár slov o tomto projektu. Stejně jako s naším oblíbeným adventním dokumentováním December Daily (na blogu hledejte články TU), i s tímto "sebe portrétováním" přišla Ali Edwards. První kolo proběhlo loni v únoru a moji inspiraci To jsem já najdete v tomto článku. Letos se to trochu posunulo a dokumentování proběhlo v dubnu. Jde o týdenní pořizování fotek sama sebe s určitým zadáním. Za každou fotkou by měl být i nějaký příběh, což já teda mám, ale tady na tu stránku se mi to už nevešlo. Přemýšlím, že nějaký text ještě vložím do kapsy 6x8 a přidám ji do alba. 


Jednotlivé fotky jsem označila podle dnů v týdnu a docela jsem to zvládla i chronologicky odshora dolu. Názvy dnů jsou z kolekce Naše dny a krásně se vejdou na malé kartičky 3x4 s ostřihnutím po kraji. 


Jak vidíte, kromě fotek na stránce nic moc není. Pár výseků kytiček, samolepky frází a hlavně dvě nádherné kartičky s kytkami. 


Trochu jsem si pohrála s barevností, aby se mi v kapsách opakovala. Takže modré šaty dole vyvážila modrá kartička nahoře. Stejně tak se opakuje béžová. Růžové jsem se snažila co nejvíc vyhnout, stačí ty kytky. 


Jako ano, je to trochu narcistické fotit se a pak si to lepit, ale tohle je vlastně jednou za rok, kdy se trochu (v albech) pověnujeme samy sobě. A říkám si, že by to mělo být povinné! Během toho týdne mě hrozně baví sledovat Ali účet, na kterém přesdílí všechny účastnice, které ji označí. Tolik milých tváří, které se normálně schovávají za papírem! Vyzkoušeli jste? Nebo do toho půjdete příští rok? Já bych vás tak ráda viděla!

9 komentářů:

  1. To je super nápad-udělat pár fotek sebe. Tak jednoduché a přesto na to zapominam. Díky moc za inspiraci, PETRA

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Jani to je pecka a víš co jdu do toho , jsem tento týden sama od pondělí tak proč se u každého dne nevyfotit když mam uz teď na každy den plán ❤️ Diky moc a za týden se pochlubím já ❤️❤️❤️🙈🙈🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, ja se na to tvoje provedení tak moc těším!!! A líbí se mi, že nečekáš na příležitost a jdeš hned to toho!

      Vymazat
  3. Jani, krásná stránka. Já se do tohoto projektu pustila už vloni a mám i nalepeno. Letos jsem se zatím stihla jen vyfotit :) ale to se snad taky počítá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno se počítá!!! Jsi skvělá, určitě máš z takové stránky velkou radost!

      Vymazat
  4. Pročítám si opožděně skvělý článek a přemýšlím o svém pestrém týdnu. Volno, práce, balení na dovču do Holan. To bych také mohla zaznamenat a konečně se trefit do těch chlívečku v HP deníčku. Mám tam zatím výlety, ale obyčejný týden neee🤔 To jsou ale nápady? 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou skvělé nápady!! A v tvém provedení to bude parádní!

      Vymazat

Pin It button on image hover