úterý 13. července 2021

Kapsová stránka z kitu NAŠE LÉTO / Petra

Ahoj všichni!  

Trošku mi přijde, že je tento nový kit NAŠE LÉTO volným pokračováním kitu Spolu doma. Mně to ale vůbec nevadí, protože TEN KIT byl podle mě jeden z nejlepších, který kdy Silva vytvořila, to mateřství jí prostě prospívá… Takže tohle samozřejmě taky miluju!

Dneska uvidíte další můj skluzík z loňského roku, jeden letní týden s jednou mega dámskou jízdou, na kterou moc ráda vzpomínám! 

Jako úvodku jsem použila velkou kartičku s krásnými květy. Jediné, co mi v kitu chybí, jsou čísla a písmenka. Obyčejná černá čísla jsem vyloupla z archu abecedy z kolekce Naše dny. A písmenka? No hádejte! Přece z kitu Spolu doma! Vidíte, že to ladí? 

Na stránce jsem použila i několik černých nápisů dnů v týdnu. 

Kartičku s květy jsem zopakovala i v malé verzi a přidala samolepku. Textík je o tom, jak jsem ráda, že naše holky mají krásný vztah s babičkou a dědou a naopak, naši jsou úžasní a jsem za ně moc vděčná.

Následují fotky z rozlučky se svobodou jedné z mých nejlepších kamarádek. Byla to jízda!

Kvůli téhle samolepce GIRL POWER jsem vlastně sáhla po těch černých nápisech dnů v týdnu, musela jsem to prostě podle tohoto nápisu sladit… Taky jsem nalepila jeden pruh ze samolepkového archu, jen jsem ho nejdřív podlepila bílým papírem, aby líp vyniknul. To je pro dnešek ode mě všechno, těším se na vaše výtvory z tohoto božího kitu! Mějte krásný den

2 komentáře:

  1. Peti, moc krásná stránka 😍 je vidět, že tyhlety vzory a barvičky jsou přesně tvůj styl, perfektně ti to sedlo 🤗 těším se na další 😊

    OdpovědětVymazat
  2. No tenhle kit je opravdu povedený- kytičky se hodí vždy , že Jo 😘. Krásná stránka !

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover