pondělí 5. července 2021

Přáníčková inspirace z kitu / ADÉLA

 Kit Naše léto / červenec 2021

Taky vždycky vyhlížíte nový kit, máte nějakou představu, jak by mohl vypadat a pak vás úplně dostane to, jak je skvělý? Nebudu lhát, jemné akvarelové květy a puntíky, to jsou kombinace, které mě vždycky okouzlí. Dlouho jsme na blogu neměli přáníčkovou inspiraci a tento kit k tomu vyloženě láká.


V sadě je několik poloprůhledných páskových samolepek. Tak vzniklo asi nejrychlejší přání. Celkově mám ráda rychlá a jednoduchá řešení. Ani jsem nevytáhla razítka a spokojila se s výseky a frázovými samolepkami z kitu.

Stačí si prolistovat všechny kartičky a najít mezi nimi poklady. Krásný obrázek a text k tomu? Půl práce už za vás udělala Silvi a vy to jen proložíte květinovými výřezy a podlepíte pěnovou páskou.

Moc se mi líbí barevná kombinace celého kitu. Růžová s temně modrou vypadá vždy božsky a s kapkou hořčicově žluté to je dokonalost největší.

Romantických květinových výseků v kitu najdete víc než dost a budete tak připraveni, kdyby vás někdo pozval třeba na svatbu. Koho by takové jemné přání nepotěšilo, že.


Spolu s kitem mi dorazily i nádherné vyřezávací šablony odMintópia. Původně jsem s nimi měla jiné plány, protože úplně volají po jemných akvarelových barvách. Nakonec jsem vyzkoušela takovou minimalistickou variantu a tři květinky vyřízla z puntíkaté kartičky a na jejich místo nalepila růžové. Když výřezy podlepíte pěnovkou, wow efekt je zaručen.


Samozřejmě žádný výřez nevyhazuji a rovnou dělám přání další. Navrstvit dvě kartičky, převázat provázkem a hotovo.

A jaké plány máte s letním kitem vy?

♡ 
Adéla

2 komentáře:

  1. Adélko máš naprostou pravdu v tom , že tento kit je maximálně romantický a bude se hodit na vše ❤️. Moje plány s ním budou jasné - jedeme s dcerou týdenní cestu po zámcích a hradech tudíž romantika se bude hodit 😘👌. Máš ty přáníčka mooooc krásné, díky za tip !

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasná, svěží a romantická přání! Dejte Adél do ruky cokoliv a ona to prostě vykouzlí! 💗 Jsi ✴️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover