úterý 27. července 2021

Stránka s kapsičkami / IVA

 Kit Naše léto / červenec 2021


Krásné úterý, dneska vám ukážu další rozkvetlou růžovou stránku, protože s tímto kitem to vlastně ani nejde jinak :-D



Naštěstí mám telefon plný fotek holek, tak jsem vybrala jednu, kdy se láskyplně objímají a já je zrovna nacpala do stejných růžových šatů…značka ideál.



Přemýšlela jsem nad kompozicí a probírala kartičky, které bych mohla použít. Nejprve mi padla do oka horčicová s nápisem “jsme spolu”. Chtěla jsem ji nalepit pod fotku, ale pak mě napadlo, že bych z ní spíš mohla vyřezat rámeček. Mám na to takovou šikovnou raznici od We R Memory Keepers. 



A když už jsem se přehrabovala v raznicích, měla jsem chuť vyzkoušet moji novou krásku na kapsičky, která teď teda není v e-shopu, ale myslím, že zase opět bude. První kapsičku jsem poskládala z modré kartičky, omotala růžovou bavlnkou a dozdobila výseky kytiček. Z kapsičky vykukuje velká růže.



Druhá kapsičky je z růžové kartičky, omotaná hořčicovou bavlnkou a z ní vykukuje journalingová kartička.



Poslední kapsa je z kytičkové kartičky, omotaná modrou bavlnkou a opatřila jsem ji štítkem s datumem. Z ní vykukuje nadpis vyřezaný na big shotu z poslední modré kartičky.



Finální stránce ještě něco chybělo. Nebyla jsem úplně spokojená a našla jsem ještě jednu kytičkovou velkou kartičku. Už jsem ji měla neměla úplně celou, tak jsem ji rozpůlila, na stránce jsem vpravo i vlevo kousek bílého papíru odtrhla a podlepila kratičkou.



Krásný zbytek týdne.

Tvoření zdar.

Iva


2 komentáře:

  1. Ivi ty kartičky jsou rozkošné a moooc se mi líbí, a víš co , mám ji doma taky a už teď mám opět chuť s ní něco vytvořit , diky za připomenutí . Máš to krásně sladěné !!! Tento kit je bomba . Zase změna a moooc povedená ! ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, moc děkuji. No vidíš, tak to,můžeš hned zkusit…jakože do minialba z dovolené to bude úplně luxusní

      Vymazat

Pin It button on image hover