čtvrtek 8. července 2021

NAŠE LÉTO v diáři Happy Planner / LEONA

 Krásný čtvrtek všem!

Léto už je v plném proudu a na zaznamenání všech prázdninových zážitků přišly holky s novým my life kitem NAŠE LÉTO. A já jsem se vrátila ve vzpomínkách do léta loňského, které mám v mém Big Happy Planneru tak trošku nedodělané. Pojďte mrknout se mnou!

Vybrala jsem si týden, kde mám mraky fotek. Ale s ročním odstupem, musím říct, se ty fotky krásně filtrují. I tak mi jich zbylo spousty a tak je to dvoustrana spíše fotková. Ale i na zdobení došlo.

Nejprve si vždy vytisknuté fotky vyskládám a pak vybírám kartičky. Sáhla jsem po šedé, modré, hořčicové a růžové barvě.

Mám ráda kartičky s nápisy, které se mi vejdou do diářového okýnka. Ta s nápisem jsme spolu se vešla krásně, druhá růžová dooost natěsno, ale nápis je stále čitelný!

V kitu tentokrát nenajdete malou abecedu, ale to vůbec nevadí. Zalovila jsem ve sbírce abeced a vybrala tuto hnědou. Abecedu jsem nalepila do okýnek a pak až psala text. Nemám to dopředu nikdy promyšlené a obvykle mi to tak nějak vyjde…

Zdobení už jsem vybrala jen sem tam nápis.

...roští...

...kytičky.

A je hotovo. Takové to moje rychlé diářové tvoření. Kdybych si každý večer našla čas (a neusnula s dětma), jistě mám loňský rok do 14ti dnů hotový. No, bohužel mám tempo šnečí…

Užívejte léta, dovolených a výletů. A pokud si i tak najdete čas na tvoření, určitě se pochlubte! Na facebooku v Rodině PA nebo na Instagramu pod hashtagy paperoamo a jedu v papíru.

Leona

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover