pondělí 12. července 2021

Multifotková stránky od IVY / kit NAŠE LÉTO

 NAŠE LÉTO

Krásné pondělí. Dnešní stránku vám vezu z daleka. Přímo z Chorvatska. Brala jsem si ho s sebou k moři, protože jsem v tom předdovolenkovém spěchu a balení nestíhala něco slepit.

Kit ve mně svou barevností evokuje pozdní léto, zralé obilí nebo léto u babičky na vesnici. Hledala jsem vhodné fotky z minulého roku a narazila jsem na jednu narozeninovou zahradní party z konce srpna, kterou jsem neměla ještě zpracovanou.

Jelikož jsem měla opět hodně fotek a nemohla jsem nějakou oželet, rozhodla jsem se, že jednu stránku slepím jako klasický layout a druhá bude opět “multifotkový lazy project life”. Taková moje klasika.

Všechny fotky jsem se rozhodla nalepit k okraji a prostředek stránky jsem si nechala na zdobení a na text. Nadpis jsem si opět psala ručně. Momentálně jsme si oblíbila gelová pera od Sakury.

Součástí celé oslavy byly i soutěže pro děti a celé to ladilo do tématu “Spirit”, což je kreslený seriál o koních. Děti pak na konci dostaly diplom a čokoládovou medaili se “spiritovskou” nálepkou, kterou jsem si na památku na stránku taky nalepila.

Aby nálepka nezanikla, podlepila jsme jí kontrastní tmavě modrou kartičkou.

Druhá stránka už je klasický layout s jednou fotkou a zdobením. Vybrala jsme si fotku holek s nanukem a nadpis “naše léto” mi přišel naprosto vystihující.

Fotku jsem podlepila kartičkama. Kolem dokola přidala nějakou kytičku a do pravého horního rohu fotky jsme si umístila pár washi proužků se štítkem a textovou samolepkou.

Nadpis jsem si doplnila ještě ručně napsaným “ideální” 

A do pravého dolního rožku jsem zopakovala nalepení washi proužků a a ně ještě přidala frázový výsek.

Přeji krásné dny a spoustu zážitků do prázdninových deníků.

Tvoření zdar.

Iva

2 komentáře:

  1. Krásné stránky, výborné nápady. Prostě Iva je šikula a umí nás inspirovat. Tak hurá do tvoření. Moc se těším, až mi kit příjde. Přesně jsem si říkala, že mi kartičky s květy připomínají prázdniny u babičky, když jsme se schovávali ve vysokém obilí a trhali luční kytky🤔🤗🌞👏

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ivi, zdravím do Chorvatska 😍 Obě stránky jsou nádherné, holčičkám ty akvarelové kytky svědčí náramně 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover