úterý 6. července 2021

Kapsové stránky z výletu do Prahy / ANNIE

Kit Naše léto / červenec 2021

Krásné úterý všem scrap nadšencům. Dnešní článek bude ukázkou z nového letního My life kitu Naše léto. Adel ti převedla, jak se dá parádně použít k výrobě přáníček, a že se ji podařily wau. Já mám pro tebe dvě kapsové stránky z našeho „ hop“ výletu do Prahy z minulého víkendu.


Plán byl vyrazit do Prahy v pátek kolem poledne a návrat v neděli večer. No jenomže se k tomu připletlo pár dalších akcí jako např. výlet jednoho z dětí a nedělní oslava. No o tornádu, které nás naštěstí minulo o pár kiláků, ani nemluvě. Výlet se scvrkl na jednu noc a den a nálada byla se začátku poněkud ponurá. I přes všechny počáteční komplikace jsme si ale výlet užili. Dětský úsměv a rozzářené oči prostě umí divy.


Stránky jsem slepila hned dvě. Jednu z dopolední procházky Prahou (stihli jsme i výstavu v Muzeu) a druhou z odpolední Papilonie.

Kit je krásně různorodý. Vybírala jsem jemnější kartičky. Abych propojila obě stránky. Jednu z nich jsem střihla a nalepila na bílé čtvrtky, ze starší abecedy jsem vytvořila titulky. Použila jsem i jednu růžovou abecedu, myslím že se zimního kitu, na menší nadpisky.

Jak už psala Adel, Sylvi udělala většinu práce za nás a vytvořila parádní set nálepek a výseků. Stačilo si opravdu jen vybrat a jednoduše nalepit k fotkám. Barevně se mi hodily báječně.

Kartičky s nápisy jsem si oblíbila hned. V originále jsou s puntíky, ty už mi ale na stránku nepasovaly, tak jsem jednoduše odstřihla proužky z jednobarevných kartiček a přelepila je. Pro zpestření jsem přicvakla sem tam fotku sešívačkou.

Na začátku jsem měla trochu obavy, jak všechny ty fotky a kartičky sladím dohromady. Kit je ale natolik úžasný, že lepení šlo samo. Už se těším na příště, přemýšlím nad nějakou ryze holčičí stránkou!

Užívej léta a měj se hezky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover